ma 22.04. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mopolla moottoritielle! Onko Tappara vaikeuksissa Pelicansin pienessä kotiaskissa Lahdessa?

Tappara mukautti Liigan avausfinaalissa pelaamistaan rankasti suhteessa vastustajaan ja Pelicans oli erityisesti ottelun alkumetreillä täysin köysissä. Vaikka lahtelaiset myöhemmin pääsivät edes hieman paremmin mukaan kamppailuun, oli kyyti kylmää ja kirvespaitainen isäntä suvereeni. Liikaa ei kuitenkaan kannata avausmatsin antaa vaikuttaa arvioihin jatkossa – ei varsinkaan Lahdessa pelattaessa.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tommi Niemelän luotsaama Pelicans on ollut Isku Areenassa pelaamissaan otteluissa loistava. Kärppiä vastaan joukkue oli kaikissa kotikamppailuissaan selvästi kuskin paikalla, kuten myös HIFK-sarjassa. Ainoastaan kerran kotonaan tänä keväänä taipunut Pelicans on myös Tapparalle astetta kovempi haaste Lahdessa, kun paine tärähtää päälle nopeammin pienessä kaukalossa. Erityisesti kotiaskissaan Pelicans on pystynyt pysymään pitkiä jaksoja kiekossa, luomaan jatkuvaa painetta ja olemaan sitä kautta kaikessa vastustajiaan piirun verran edellä.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Lopputulos Nokia-areenasta.

Maanantaina finaalien kakkososa Lahessa.

Ottelutuloksen tarjoaa Famuri - Paikallinen kiinteistöhuollon ammattilainen

#PelicansFi #Tappara #Liiga 📸: Tomi Natri

Tietysti Rikard Grönborgin joukkue osoitti ensimmäisessä matsissa, että se on kovaa tekoa keskittyessään puolustamaan keskustaa – eikä toki sovi unohtaa sarjan parhaan maalivahdin Christian Heljangon panosta kirvesrintojen alakerran viimeisenä lukkona. Uhmapelaajien arvion mukaan Tapparalle on tiedossa ensimmäistä vääntöä selvästi puolustusvoittoisempi kamppailu, jossa ainoastaan sen käsittämätön tehokkuus voi siivittää ryhmän vähämaaliseen voittoon.

Sarjan avauskamppailussa Grönborgin miehistö sai lentävän lähdön. Pelicansilla on puolestaan Iskulla iskun paikka heti kärkeen. Heljangon virkaveli Niklas Kokko on niin ikään esittänyt kypsiä otteita tänä keväänä ja pystyy varmasti antamaan isännille mahdollisuuden voittoon. Tapparaa vastaan lahtelaisilla ei ole varaa tuhlailla maalipaikkoja, vaan limppua pitää lyödä pussiin. Löytyvätkö Ryan Laschin ja kumppanien tehot, vai saako vierailija pimennettyä isäntien keihäänkärjen? Siinä on yksi kriittinen kysymys maanantai-illan mittelöön!

Pelivalinnan osalta ei ole syytä lähteä mopolla moottoritielle. Kuten jo avausosassa nähtiin, vastaa Tappara pussileukojen vahvuuksiin tarjoamalla omaa osaamistaan nimenomaan avauspelaamisessa paineen alla sekä rytmittämisestä kiekon kanssa. Maalijuhlia saa toivoa, mutta niitä ei kannata odottaa. Pelicans on ollut kotonaan erinomainen, mutta nyt se kohtaa ylivoimaisesti suurimman haasteensa tänä keväänä – nimittäin vieras-Tapparan. Pelivalinnaksi maistuu alle 4,5 maalia (sis. jatkoaika).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä (sis. jatkoaika) – alle 4,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.