pe 26.04. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kokko tulessa! Vetääkö Pelicans-vahti toistamiseen pidemmän korren Christian Heljangosta?

Pelicans niisti Tapparan ensimmäistä kertaa finaalisarjassa, kun se haki Nokia Arenalta 1–2-jatkoaikavoiton keskiviikkona. Vaikka Tappara on ollut hienokseltaan kuskin paikalta kaikissa otteluissa, on Pelicans pystynyt pitämään itsensä iskuetäisyydellä ja perjantaina joukkueella on mahdollisuus laittaa sarja kotikaukalossa tasoihin. Erityismielenkiintoa kohdistuu tällä hetkellä tasaiseen taisteluun tolppien välissä – kumpi huippumaalivahdeista vetää pidemmän korren?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suurin yksittäinen sankari Pelicansin keskiviikkoisessa voitossa oli ehdottomasti sensaatiomaisia pelastuksia esittänyt maalivahti Niklas Kokko. Tappara sai maalinsa lisäksi useita erinomaisia maalintekopaikkoja, mutta lahtelaisten maalivahtilupauksen ohittaminen oli kryptoniittia. 20-vuotias Seattle Krakenin varaus on parantanut otteitaan läpi kevään – vielä finaalisarjassakin nuorukainen on venynyt ottelu toisensa jälkeen kovempiin suorituksiin. Tuleeko seinä vastaan, vai voiko Kokko siivittää Tommi Niemelän miehistön päätyyn saakka?

Toisessa päässä Christian Heljanko on niin ikään ilmiömäisessä vireessä. Kahdessa ensimmäisessä kamppailussa voiton takuumiehenä nähty Tappara-vahti ei osoita hyytymisen merkkejä, mutta Kokko on ollut viimeisimmissä hetkissä terävämpi. Toistaiseksi on vaikeaa ennustaa, kumpi kassareista lopulta vetää pidemmän korren. Selvä asia on kuitenkin, että maalinteko ei ainakaan helpotu sarjan edetessä ja panosten kasvaessa.

Pelillisesti Tappara on ollut kaikissa otteluissa hivenen edellä, mutta voitto voi tehdä lahtelaisille ihmeitä. Pelicans on ollut kotikaukalossaan ylivoimaisesti kaikista Liiga-joukkueista paras tämän vuoden puolella. Kova puolustuskamppailu on varmasti luvassa, mutta Kokko viimeisenä lukkonaan isännillä on mahdollisuus. Pelivalinnaksi otetaan lopullinen alle 4,5 maalia -kohde.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä (sis. jatkoaika) – alle 4,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.