Liiga to 26.10. klo 18:30

Pelicans - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitenhän tässä käy? Väsynyt ja tukkoinen TPS kohtaa maalijyvänsä löytäneen ja energisen Pelicansin

Pelicans osoittaa tällä hetkellä heräämisen merkkejä, joita on odoteltu koko alkukausi. Tiistaina Mikkelissä irtosi vakuuttava 1–4-vierasvoitto Jukureista, maalivahtipelaaminen oli vakuuttavalla tasolla ja pikkumusta löysi tiensä verkkoon viime edelliseltä sesongilta tutummalla tahdilla. Voitto varmasti nosti lahtelaisleirin mielialaa ja itseluottamusta. TPS puolestaan pelasi eilen yhdessä tylsimmistä otteluista miesmuistiin ja lyijytti lopulta voiton jatkojen kautta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TPS kaatoi Kärpät jatkoajalla maalein 1–0 keskiviikkona, mutta hyvin se ei ottelussa pelannut. Karmean – peräti neljä ottelua kestäneen – pisteettömän tappioletkunsa katkaissut Tommi Miettisen miehistö painii useampien loukkaantumisten ja järkälemäisen maalivahtiongelman kanssa. Kärpät-matsissa parhaaksi pelaajaksi palkittu Noa Vali torjui turkulaisten maalilla kelvollisesti, mutta erityisen kovaan kiekkosateeseen tai testiin muutenkaan nuorukainen ei aneemisen petolauman kynsissä joutunut.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Adam Baresin uran ensimmäistä Liiga-maalia rakentamassa: Tekninen asennuspalvelu - TAP! 🚨

Seuraava kotiottelu: Pelicans-TPS torstaina 26.10. klo 18.30 Isku Areenassa!

🎟 Liput edullisemmin ennakkoon osoitteesta lippu.fi/pelicans

#PelicansFi #Liiga

Vaikka vierailija tappioputkensa saikin katkaistua, on syytä huomioida, että sen maalihanat ovat jäätyneet täysin. Viidessä viimeisimmässä kamppailussa TPS on tehnyt viidellä viittä vastaan ainoastaan neljä maalia. Hyvin liikkuva ja maalijyvänsä löytänyt Pelicans on erittäin myrkyllinen vastustaja heti seuraavana päivänä läjäpäin kaksinkamppailuvääntöjä vaatineen keskiviikkonysväyksen jälkeen.

Nähtäväksi jää, jatkaako Vali turkulaisten maalilla myös torstaina. Koska Filip Lindberg on sairaana ja Eetu Anttila loukkaantuneena, hankki TPS ottelukohtaisella sopimuksella varavahdiksi tutun arpalipukkeen Julius Pohjanoksan. Pitkiä aikoja pelaamatta olleen kassarin heittäminen uuniin olisi melkoinen veto Miettiseltä ja kumppaneilta. Joka tapauksessa Jussi Olkinuora vakuutti pitkästä aikaa Mikkelissä, joten maalivahtitilannekin kääntyy Pelicansille. Itse asiassa kaikki kääntyy isännille, minkä vuoksi kotivoitto (1X2) on ehdoton pelivalinta otteluun, kun kohtuullinen kerroin on tyrkyllä.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.