CHL to 31.08. klo 18:30

Pelicans - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ruotsin mestari saapuu kylään! Olkinuora maalilla ja Lasch heti ykkösnyrkissä, mutta onko vastus silti liikaa?

Lahden Pelicans aloittaa CHL-kautensa kotiottelulla torstaina, kun se kohtaa hallitsevan Ruotsin mestarin Växjön. Isäntä päätti edellisen kauden niin ikään finaaleissa kansallisella tasolla, mutta Tappara oli lopulta vahvempi. Tälle kaudelle Pelicans on saanut kasaan kiinnostavan joukkueen, jossa vauhtia ja taitoa piisaa uusien ja uusvanhojen tulijoiden kautta. Liigassa jo paikkansa vakiinnuttaneita pelaajia on mukana useampia.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja varmista 25€ ilmaisveto lätkäkauden alkuun.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Kiinnostava paluumuuttaja Pelicansin kokoonpanossa on Ryan Lasch, joka on ihastuttanut Lahdessa kahdesti aiemminkin. Kaudella 2011–2012 mies latoi eniten pisteitä runkosarjassa (24+28=62). Vieläkö 36-vuotiaan putki liikkuu tarpeeksi vahvasti? Ainakin toissa kaudella Frölundassa syntyi vielä peräti 66 tehopistettä (13+53). Vaikka viime kausi oli nälkäiseltä yhdysvaltalaislaiturilta heikompi, voi mies edelleen olla todella kova pistetykki Suomen pääsarjassa.

Muitakaan tulijoita ei sovi unohtaa. Jussi Olkinuora on saapunut ykkösmaalivahdiksi ja puolustukseen on saatu kansainvälisen tason osaamista, Liiga-kokekumsta sekä kiekollista taitoa Michal Jordanin, Mikko Niemelän, Kasper Puution sekä Filip Kralin muodossa. HIFK:sta tuttu keskushyökkääjä Patrik Carlsson pelaa niin ikään lahtelaisten paidassa alkavalla kaudella, kuten myös pieni jokerikortti, tšekkilaituri Lubos Horky.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Lahden Pelicans (@lahdenpelicans) jakama julkaisu

Jos on Pelicansilla kasassa kiinnostava keitos, samaa voi sanoa CHL:n avausillan vastustajasta. Vierailija on pelaajamateriaaliltaan selvästi vielä lahtelaisiakin kovempi ryhmitys. Vaikka mestaruus tuli ja vaihdantaa on nähty, on paketti saatu paremmn kuin hyvin kasaan. Mielenkiintoisia nimiä joukkueessa ovat suomalaisittain tietysti Lahdessakin tuttu maajoukkuetason maalivahti Emil Larmi sekä monipuolinen hyökkääjä Kalle Kossila. Viime vuosina toisinaan mukaville peliajoille NHL:ssä päässyt Tobias Rieder on niin ikään todella kova tekijä tälle tasolle.

Växjöllä on nuoruutta ja kokemusta hyvässä balanssissa eikä neljää NHL:ään varattua ruotsalaislupausta ole syytä unohtaa. Takalinjoilla luutii Ottawan varaama Filip Nordberg ja hyökkäyspäässä nähdään Filip Eriksson (Montreal), Victor Stjernborg (Chicago) sekä Noah Östlund (Buffalo). Nuoriso-osastolle ei siis tässä ryhmässä ihan kuka tahansa ole päässyt. Tällä miehistöllä Växjö pelaa jälleen Ruotsissa mestaruudesta ja paperilla se päihittää minkä tahansa Liiga-joukkueen.

Kauden avauksessa on toki mukana muuttujia, mutta vierailija on äärimmäisen vahva ja Pelicans on pakko nähdä jopa kerroinasettelua selvemmin haastajana. Betsit heitetään vierasvoitolle (1X2) maltillisella panostuksella. Ottelusta tulee lahtelaisten pelityylillä todella kuluttava – myös vastustajalla on todella terävä jalka ja aktiivinen pelitapa. Viihdyttävä kamppailu on varmasti tiedossa ja kliseisesti muotoiltuna: pelinopeus voittanee järjen aika ajoin. Toinen vaihtoehto peli-ideaksi voisi olla runsasmaalisuus, mutta vierasvoiton kerroin houkuttaa tässä vaiheessa enemmän.

Nappaa 25€ ilmaisveto lätkäkauden alkuun!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon CHL-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.