pe 08.09. klo 18:30

Pelicans - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkyttävä takaisku! Hyökkääjätähti joutui sairastuvalle, mutta selvittääkö Pelicans seuraavan haasteen?

Pelicans kohtaa perjantai-iltana CHL:ssä Vitkovicen, joka kaatoi ensimmäisissä otteluissaan EHC Red Bull Münchenin sekä Rapperswilin. Lahtelaiset avasivat voittotilinsä viime lauantaina Rouenin vieraana numeroin 3–8 tulleella murskavoitolla, mutta avauskamppailussa tuli takkiin kotona hallitsevalta Ruotsin mestarilta Växjöltä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka lahtelaiset rymistelivät Ranskassa murskavoittoon ja latoivat kahdeksan maalia Rouen Dragonsin verkkoon, myös huonoja uutisia tuli. Sankaripaluumuuttaja ja tärkeäksi palaseksi Pelicans-hyökkäykseen kaavailtu Ryan Lasch nimittäin loukkaantui eikä ole ihan heti kuntoutumassa. Tämä tarkoittaa, että lahtelaisjoukkue joutuu paitsi tämän viikon CHL-otteluihinsa myös Liiga-kauden alkuun ilman yhdysvaltalaistähteään.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
CHL-pistetili avattu 🔥

Ranskassa nähtiin eilen maalijuhlaa kun lahtelaiset voittivat hallitsevan Ranskan mestarin Rouen Dragonsin lukemin 3-8.

#PelicansFI #CHLfi #championshockeyleague

Vitkovice on vastustajana tasokas. Erityistä etua tšekkiläisjoukkueelle tulee tämän kauden CHL:ssä siitä, että vaihtuvuus joukkueessa on edellisen sesongin jälkeen ollut hyvin maltillista. Jo kauden ensimmäisissä matseissa joukkueen pelaaminen on ollut melko hyvin uomissaan, mikä on näkynyt myös lopputuloksissa.

Pelicans päästi ensimmäisissä parissa ottelussaan peräti kahdeksan maalia omiin, joten alakerrassa on ainakin jotain mitä parantaa. Veskariosastosta homma ei jää kiinni, kun tolppien välissä häärii maajoukkueesta tuttu Jussi Olkinuora. Betsimielessä eniten perjantaille kiinnostaa kuitenkin vierasvoitto (1X2) – lahtelasten tekeminen ei toistaiseksi ole täysin vakuuttanut ja Vitkovicella palaset ovat paremmin kasassa.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon CHL-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.