Mestis pe 23.09. klo 18:30

Peliitat - FPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Buukkerit eksyksissä Mestiksen alussa – tämä etu kannattaa napata nopeasti!

Mestistä tahkotaan perjantaina useampikin peli, ja nosto otetaan Heinolan betonista, jossa perinneseurat Peliitat ja FPS ottavat toisistaan mittaa. Kummankaan suhteen odotukset eivät kauden suhteen viistä kattoa, mutta vedonlyönnillisesti tässä matsissa on vahva itu. Heinolan kotiareena tunnetaan paikkana, jossa oikein kukaan ei tykkää vierailla, mutta onko tylyn kaupungin leima jääkiekkopuolella sittenkään ihan totta?

Peliitat oli nimittäin viime kaudella toiseksi heikoin kotijoukkue. Täksi kaudeksi joukkueen peräsimessä jatkaa Hannes Hyvönen, joka on nyt yhtä kautta kokeneempi – mutta miehen valmennustaidot jakavat edelleen mielipiteitä. Joukkueen runko oli täksi kaudeksi yllättävän aikaisin valmis, ja lyhyesti voidaan sanoa, että maalivahtiosasto herättää lupauksia, puolustuksessa on ihan ok ryhmä, mutta hyökkäys vaikuttaa tälle tasolle hieman kevyeltä. Toki Pelicans-lainat tulevat näyttelemään kauden aikana isoakin roolia.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

FPS oli ennen kautta otsikoissa vääristä syistä valmentajien iltarientojen vuoksi. Itse joukkue on hyvän viime kauden jälkeen heikentynyt jonkun verran. Maalivahtiosasto jatkaa ennallaan, mutta puolustuksesta lähtivät parhaat kiekolliset pelaajat. Myös kärkisentterien poistuminen muonavahvuudesta on ikävä suonenisku, jota ei ole onnistuttu paikkaamaan. Uusien nimien olisi nyt nostettava tasoaan, mikä toki on mahdollista. Asko Rantanen on valmentajana Mestiksen kermaa, mutta kentän ulkopuoliset asiat voivat toki syödä miehen sädekehää.

Forssalaisten tämän kauden joukkuetta tuli mollattua ehkä turhankin rankasti. Tällä hetkellä joukkueiden välinen tasoero ei tunnu mitenkään merkittävältä, ja kertoimissa kantaa ottava Mr Green on antanut FPS:lle todella makean kertoimen. Markkinoilla on hajontaa, ja pudotuksen riski suuri, joten kannattaa ottaa vihreät edut taskuun ja lyödä vierasvoittoa. Ei Peliitat näin iso suosikki ole.