Mestis pe 16.12. klo 18:30

Peliitat - IPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestiksessä täysin kummelimeininkiä – onkohan Peliitat pelipäällä?

Aikaisemmin tällä kaudella Peliitat keräsi paljon positiivista näkyvyyttä hankittuaan Eetu Selänteen riveihinsä. Torstaina uutisoitiin, että seuralla on ollut bulvaaniomistaja, ja oikeasti seuran omistaa jämähyökkääjän roolissa ollut unkarilainen Zoltan Nagy. Tällä hetkellä seuralla ei ole hallitusta, luvattua rahoitusta ei ole tullut, ja protestilistalta paljastuu, että verottaja karhuaa Peliitoilta pariakymmentä tuhatta euroa.

Pelaajisto ei tästä kuviosta ole aikaisemmin tiennyt, mutta tällä viikolla kuvio on sitten levinnyt kaikkien tietoisuuteen. Hannes Hyvösellä on varmasti tekemistä, että pelaajien fokus pidetään perjantaisessa ottelussa askissa. Hyvönen ei ole kauniisti sanottuna profiloitunut henkisen valmennuksen taitajana aikaisemminkaan, ja nyt ollaan täysin uudenlaisen tilanteen äärellä. Lisäksi viime ottelut ovat Peliitoilla sujuneet suorastaan surkeasti.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Mikael Hoikkala

@hoikkakala
Heviä kamaa Heinolasta. Kesällä uutena #Peliitat-pääomistajana esiteltiin paikallinen squash-ammattilainen, mutta oikeasti rahat löi tiskiin... Peliittojen unkarilaispelaaja Zoltan Nagy. Nyt hallitus on eronnut, uusi valitaan tammikuussa. "Rahaa on tulossa", Nagy sanoo. #Mestis

IPK on viettänyt vapaaviikkoa. Viime perjantaina joukkueen komea voittoputki katkesi, kun kovassa nousussa oleva KOOVEE haki Iisalmesta pisteet. Sitä ennen haettiin kaksi parin maalin voittoa Latviasta Zemgalelta. Viimeksi Heinolassa IPK joutui jatkoajalle asti, mutta kairasi kaksi pistettä mukaansa. Tällä kertaa sarjassa kolmantena olevat iisalmelaiset saavat kohdata täysin uudessa tilanteessa olevan joukkueen.

Ilmaan piirretyt suunnitelmat ja puuttuvat rahat saavat ajattelemaan kaikenlaista, ja voi kuvitella miten pelaajat asian ottavat. Perinneseura on tässä puuhastelussa vaakalaudalla, eikä perjantain ottelustakaan varmaan mitään juhlaa tule, ellei jengi osaa nollata tilannetta kunnolla. Lähdetään kairaamaan IPK:lle voittoa tasoituksen kautta – uudet asiakkaat kairaavat myös lisäetuja!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ IPK:n händärille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto IPK -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.