Mestis ke 18.01. klo 18:30

Peliitat - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ei ole totta! Mestiksen kolmanneksi paras kotijoukkue saa puolitoista maalia eteen!

Peliitat on Mestiksen pikkuseuraksi ollut tällä kaudella todella paljon otsikoissa. Eetu Selänteen värvääminen Heinolan betoniin oli kaikki sarjat huomioiden yksi jääkiekkokauden suurimpia mediatemppuja. Myöhemmin otsikoita on riittänyt seuran sekavista omistajakuvioista. Sarjassa Peliitat on lähellä pohjaa, vaikka esitykset ovat olleet pitkään suhteellisen pirteitä. Ketterä on sarjassa selkeästi toisena. Imatralaisilla on voittoputki alla, ja joukkue hävisi viimeksi juuri Peliitoille.

Peliitat nimittäin antoi viime vierailulla Ketterälle isän kädestä. Tätä ennen pelattiin keskinäinen ottelu myös Imatralla, jonka Ketterä voitti lopulta selkeästi. Kyseessä oli kuitenkin lukemia tuntuvasti tasaisempi ns. maalin peli, joka repesi vasta aivan lopussa. Lauantaina Peliitat kävi hakemassa jatkoaikapisteet FPS:ltä, mikä oli peräpään taistelua ajatellen todella tärkeää. Vieraspisteet ovatkin olleet betonipojille harvinaista herkkua.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Mestis

@Mestis
🚨 #Peliitat nousi tasoihin ajassa 59:50 Martynas Griniuksen toimesta!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Viime viikolla Ketterällä oli kaksi kotiottelua Zemgalea vastaan, ja niistä otettujen niukkamaalisten voittojen jälkeen biitattiin myös Hermes kotona lukemin 4-1. Ketterällä on palikat ihan hyvin ojennuksessa – tuloskentät toimivat hyvin, ja neloskenttä hoitaa kiitettävästi oman roolinsa. Suurin kysymysmerkki on, miten joukkue intoutuu Heinolan betonissa pelattavaan viikkopeliin. Jos kiima ei ole suurimmillaan, intensiteetti voi kärsiä.

Ketterä on julmetun suuri suosikki, ja kyllä tähän joutuu altavastaajabetsiä läimimään. Peliitat saa tällä händärillä jopa hävitä maalilla, joten kyseessä on hyvin antelias tasoitus. Luokkaa vierailla kyllä on, mutta Peliitat on tällä hetkellä koko sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue. Tämä muistaen siis betsiä sisään – ja avaa samalla tili William Hillille, missä tämäkin herkku on tarjolla!