Mestis ti 15.11. klo 18:30

Peliitat - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Betonissa kajahtaa – Eetu Selänne esittäytyy vihdoin kotiyleisölle!

Syksyn kohutuin Mestis-pelaaja Eetu Selänne on kerennyt jo pelaamaan muutaman ottelun Peliittojen riveissä, mutta mies pääsee esittäytymään kotiyleisölle Heinolan Betoniin vasta tiistaina, kun vastaan tulee sarjan kärkijoukkue Kiekko-Espoo. Peliittojen tulosrivi ei ole kovin kaksista luettavaa: tappioita on tullut jo kuusi peräkkäin. Espoolaiset puolestaan kävivät perjantaina Iisalmessa ottamassa Suomen Cupin voiton.

Peliitat on puolestaan saanut ladata akkujaan reilun viikon. Heinolalaiset tarvitsisivat jostain pelaajia, sillä parissa ottelussa Hannes Hyvönen ei ole saanut tiimeineen kasaan täyttä joukkuetta. Pelicansista tuntuu olevan pelaajaliikenne täysin stopissa, eikä Jukureista saadut satunnaiset avut ole paljoa lämmittäneet. Joukkue huutaisi paria maalintekijää tällä hetkellä. Kiekko-Poikia vastaan Peliitat meni avauserässä parin maalin johtoon, mutta palasi kotiin niukka tappio niskassaan. Selänne avasi Joensuussa maalitilinsä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kiekko-Espoo otti Suomen Cupin voiton IPK:sta voittolaukauskisan jälkeen. Espoolaiset ovat juhlineet vieraskentillä tänä syksynä, ja takana on todella kova kahdeksan voiton putki vieraissa. Joukkue tuntuu suhtautuvan liigakelpoisuutensa hankkimiseen vakavissaan, ja seura ottaa koko ajan askelia eteenpäin resurssiensa vahvistamiseksi. Syksyn vahvistuksista Tommi Huhtala on mättänyt kolmessatoista Mestis-ottelussa huikeat tehot 9+9.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo_
𝐊𝐈𝐄𝐊𝐊𝐎-𝐄𝐒𝐏𝐎𝐎 𝐎𝐍 𝐒𝐔𝐎𝐌𝐄𝐍 𝐂𝐔𝐏𝐈𝐍 𝐌𝐄𝐒𝐓𝐀𝐑𝐈! 🔥

Lopputuloksen tarjoaa Lexus Espoo!

#KiekkoEspoo #KiviKova #Mestis #EspooLiikkuu

Kiekko-Espoo on Betonissakin iso suosikki. Vieraskertoimet on painettu niin alas, että sillä kulmalla ei löydy pelattavaa. Sen sijaan underi kiinnostaa jossain määrin, sillä espoolaisten tiukkaa pakkaa vastaan Peliittojen maaliodottama on melko alhaalla. Tasan kuudella varsinaisen peliajan maalilla saadaan panos takaisin, mutta tämän alle nautitaan betsivoitosta!