Mestis pe 18.11. klo 18:30

Peliitat - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hannes ei hallitse, eikä Eetu pelasta – Maso tulee ja murskaa!

Peliitat jatkaa kadonneen voiton metsästystä riveissään Eetu Selänne, joka on saanut joukkueesta roolia ja tehnyt yhden maalinkin. Valitettavasti joukkueena Peliitat pärjää tällä hetkellä umpisurkeasti, ja on pitkässä tappioputkessa. Hitaan alun ottanut RoKi on sen sijaan päässyt hikeen, ja tuskinpa sitä jarruttaa edes Maso Lehtoselle huhuttu valmentajapaikka ensi kaudeksi HPK:hon.

Peliitat sai Kiekko-Espoolta tiistaina kauheaa runtua. Espoolaiset nostivat kuusi maalia tehtyään jalkaa kaasupedaalilta, ja näin vältyttiin pahemmalta murskatappiolta. Hannes Hyvönenkään ei tällä hetkellä hymyile tai myhäile tuttuun tapaan, sillä pelillinen ja resurssillinen status joukkueella on todella kehno. Mieleen tulee väkisinkin, että pitäisikö ajella nöyrin mielin motaria Lahteen, ja pyytää hattu kourassa pelaaja-apua. Peliittojen viikon päämatsi on lauantaina sarjajumbo FPS:n vieraana.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Mestis

@Mestis
🚨 Olli Iisakka viimeistelee Atro Leppäsen tarjoilusta lukemiksi 1-5 Heinolassa! @KiekkoEspoo_

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

RoKi on sen sijaan pelannut viime ajat mainiosti, ja se on itse asiassa voittanut viime otteluissaan kaikki sarjan parhaat joukkueet – mukaan lukien kivikovan Kiekko-Espoon. Napapiirin sankareiden alkuohjelma on tarkemmin katsoen ollut sydämettömän kova: Ketterä ja Kiekko-Espoo on kohdattu kolme kertaa ja IPK:kin kerran. Siihen nähden pistemäärä on hyvällä tasolla. Tehoja Rollon pojat nakuttelevat laajalla rintamalla, eli homma ei ole ihan parista pelaajasta kiinni.

Näytöt ovat RoKilla sitä luokkaa, että tähän veikataan kiljuen vierasvoittoa. Peliittojen peli-ilme ei tällä hetkellä vakuuta. Vaikka Selänne Mestis-vauhdissa pysyykin, ei hänestä ole Peliittojen pelastajaksi. TonyBet pistää raikasta tarjousta RoKille kehiin. Tili auki ja tarjous taskuun!