Ykkönen pe 29.04. klo 18:30

PEPO - Jaro

Kovaluokkainen Jaro kylässä itärajalla!

Ykkönen on palannut pitkän tauon jälkeen Lappeenrantaan, ja ensimmäiseen kotiotteluun saadaan kova vieras lännestä: Pietarsaaren Jaro on liikkeellä tosimielellä, ja joukkuetta on vahvistettu melko mojovasti. Isäntänä toimiva PEPO on avausmatseissa joutunut tyytymään kahteen niukkaan tappioon, kun taas Jaron avauspeli halliolosuhteissa tuotti pienen pettymyksen maalittoman tasapelin muodossa.

PEPO:lle vierailu Tammisaareen oli siinä mielessä suuri pettymys, että joukkue päästi kaksi maalia miesylivoimalla pelatessaan, ja johto suli tappioksi. Pelityylinä suurelta osin oli hyvin matala blokki, johon Janne Muhlin suojatit joutunevat luottamaan myös laadukasta Jaroa vastaan. Kimpinen ei ole vielä lähimainkaan pelikunnossa, joten ottelu pelataan paikallisella Amiksen tekonurmella.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Jarossa kentällä on vahvasti Veikkausliigakokemusta. Jacob Bushuen, Emile Paul Tendengin sekä Frankline Okoyen kaltaisten vahvistusten tehtävä on palauttaa Pietarsaaren ylpeys pääsarjaan. Jaro ehti jo voittaa ennen sarjakautta pelatun Ykköscupin, ja tyyli jolla se tehtiin oli vähintäänkin vakuuttava. Viime viikonloppuna Jaro pelasi harjoitusottelun SJK Akatemiaa vastaan, ja huolestuttavasti hävisi sen 0-3. Hieman kysymysmerkkejä on siis Jeppiksen poikien yllä.

Tähän otteluun otetaan underia. PEPOn maaliodottama on lähtökohtaisesti alhainen, ja Jarolle ei yhtäkkiä maalinteko olekaan ollut helppoa. Jaro on ottelussa luonnollisesti suosikki, mutta kertoimet vierasvoitolle eivät riitä järkipeliin. Vetosuositus on TurboVegasille, jonne kannattaa hyvän sään aikana avata tili.

10 euroa pelirahaa