Ykkönen ma 30.05. klo 18:30

PEPO - KPV

Kimpinen korkataan maanantaina!

Lappeenrannassa PEPO pääsee viimein korkkaamaan Kimpisen ruohon maanantaina. Ykkösen alemman kerrostuman matsissa vastaan tulee KPV. Joukkueet ovat molemmat neljän viimeisen joukossa sarjataulukossa – tosin tasaisessa sarjassa voi tapahtua nopeitakin muutoksia. Molemmille joukkueille pisteet olisivat kalliita, jotta raastava putoamistaistelu hellittäisi edes hetkeksi.

PEPOn henkeä nostatti varmasti yllätyksellinen vieraspiste Turusta maalittoman tasapelin jälkeen. TPS:n hyökkäys ei ollut terävimmillään, mutta PEPO:n puolustamiselle on annettava tunnustusta. Kyseessä on ehdoton ryhtiliike verrattuna siihen, mitä joukkueen alakerralta on aikaisemmin tällä kaudella nähty. Hyökkäys PEPO:lla voisi olla tehokkaampi. Joukkue vahvisti keskikenttäänsä tekemällä sopimuksen Rony Arguetan kanssa, ja tämä oli todennäköisesti hyvä liike.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Viikko sitten KPV teki kotonaan totaalisen mahalaskun SJK Akatemiaa vastaan, eikä joukkueen alkukausi kokonaisuudessaan vakuuta. Konsepti kaipaisi edelleen maalintekijää – nyt homma on langennut keskikentän Harri Heiermannille. Edellisessä ottelussa pelaajat kärsivät kolhuja, mutta loppuviikosta miehiä on palannut tositoimiin, ja Christian Sund saanee kentälle kelpo kokoonpanon.

Tähän otteluun laitetaan underia – kumpikaan joukkue ei loista tulivoimallaan, ja puolustuksen suhteen ainakin PEPO alkaa olla mintissä. Kerroin kattaa riskin, ja vaikka underitipsi ei mitään suurta jalkapalloelämystä lupaakaan, se on kassankehityksen puolesta tässä paras betsi.

10 euroa pelirahaa