Ykkönen ke 27.07. klo 19:00

PEPO - MP

Pisteet ovat kipeästi tarpeen!

Itäisen Suomen välienselvittely Ykkösessä on kahden kipeästi pisteitä tarvitsevan joukkueen eloonjäämiskamppailu. PEPO on valahtanut sarjataulukossa jumboksi – pelkillä tasapeleillä eivät pisteet kartu tässä sarjassa tarpeeksi. Myös MP on ollut vaikeuksissa, ja tappioiden myötä sarjasijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs. Alle kaksi viikkoa sitten MP oli Mikkelissä parempi, vaan miten käy tällä kertaa Lappeenrannassa?

PEPO taisteli sarjakärki TPS:ää vastaan oikein hyvin, ja ansaitsi ottelusta tasapelin. Vaikka Janne Muhlin suojatit ovat sarjassa pahnanpohjimmaisina, ei joukkue ole tarkkailijan silmin läheskään sarjan huonoin yhdistelmä. Suurin ongelma on juuri kolmen pisteen voittojen puuttuminen. PEPO lainasi nuoren keskikenttäpelaajan Daniel Heikkisen FC Hongasta, ja mies debytoi jo TPS-ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Myös MP on vahvistellut alakertaansa kahdenkin pelaajan voimin. Joukkueen itseluottamus on ottanut selkeää hittiä, mikä on vaikuttanut otteisiin negatiivisesti. MP:llä alakerran virheet ovat syöneet pisteitä, ja tämä realisoitui myös vierasottelussa Jaroa vastaan – isännät rankaisivat selkeistä virheitä kaksi kertaa. MP ei ole kovin häävi vierasjoukkue – tosin tällä kaudella vierasvoittoja on jo enemmän kuin koko viime kaudella.

Tähän otteluun lähdetään hakemaan overia. Varsinkin PEPOn otteluissa on ollut tapahtumia paljon, ja viihdearvo on ollut korkealla. Viimeisessä kymmenessä PEPOn matsissa on kahdeksassa pelattu overi, eli vähintään kolmen maalin matsi. MP:llä vastaava luku on kuusi. Niinpä tässä lähdetään puristamaan juurikin vähintään kolmea maalia.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa