Ykkönen pe 16.09. klo 19:00

PEPO - PK-35

Tasapelillä ei kumpikaan tee mitään – ja ottelussa on väärä suosikki

Perjantaina sateisella Kimpisellä pelataan Ykkösessä säilymisen kannalta elintärkeä ottelu, jossa suorassa putoamisvaarassa olevat PEPO ja PK-35 yrittävät parantaa hankalaa tilannetta. Seuran somessa ottelua buustataan iltavalaistuksella, joka tietysti tuo poikkeuksellista eksotiikkaa syyskuun puolivälin iltamatsiin. Mutta huumori sikseen – tässä ottelussa tulee ratkeamaan paljon.

PEPOn reissu Seinäjoelle meni täysin seinille – joukkue ei pystynyt alakynteen jouduttuaan taistelemaan pisteistä oikein millään tavalla. Kaakon pojat eivät päässeet maalipaikoille sitten kirveelläkään, ja 3-0 tappio ei jättänyt selittelyille sijaa. Janne Muhlin olisikin nyt kaivettava kaikki kipinä esiin joukkueestaan, tai ensi kaudella joudutaan pelaamaan Kakkosessa – Ykkösen toinen sarjataso kun tulee sarjauudistuksen myötä kehiin vasta kaudelle 2024.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRĂ„TYKSELLĂ„

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TĂ„STĂ„

PK-35 on vaipunut hyvän keskikesän jälkeen takaisin apatiaan, ja lähtö alemmas on lähellä, mitä voi pitää tällä rosterilla melko huonona suorituksena. Alempi jatkosarja alkoi tappiolla Mikkelistä, ja vaikkei kotijoukkuekaan liiemmälti ottelussa loistanut, oli se varsinkin toisella puoliajalla parempi. Kim Raimin suojatit pääsivät kunnon maalipaikalle vasta aivan ottelun lopussa, mutta tästä huolimatta 1-0 jäi lopputulokseksi, ja Pukinmäessä onkin melkoisen tuumauksen paikka.

Tasapelillä kumpikaan ei tee tässä matsissa mitään, joten mennään hakemaan suoraa voittajaa. PEPO on väläytellyt surkeaa SJK-peliä aiemmin, joten on hankala nähdä joukkuetta kotonaan altavastaajana. Voittaminen ei ole joukkueelle helppoa, mutta nyt se on välttämätöntä. Mr Green tarjoaa topit – sinne siis ja rekkaa itsesi mukaan hyvän sään aikana!

10 euroa pelirahaa