su 09.04. klo 06:20

Alex Pereira - Israel Adesanya

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brasilian Pereira on osoittanut Boogeymaniksi – Saako Stylebender kostonsa vai tuleeko taas tukkaan? Nappaa samalla ilmaisveto taskuun!

Israel “Stylebender” Adesanya oli yksi dominoivimmista mestareista UFC:ssä vielä viime syksynä. Izzy oli hävinnyt vapaaottelussa ammattilaisurallaan vain kerran, ja senkin painoluokkaa ylemmässä ottelussa puolalaisella Jan Blachowiczille. Keskisarjan kuninkaana tunnettu Adesanyan kohdalla kaikki kuitenkin muuttui, kun potkunyrkkeilyssä kaksi kertaa Izzyä kyykyttänyt brasilialainen Alex “Poatan” Pereira saapui vapaaottelun suurimpaan organisaatioon.

Pereira sai mahdollisuutensa titteliottelussa nopeasti, toisten mielestä jopa liian nopeasti, mutta 6-1 recordilla operoinut Brassi sai mahdollisuutensa 12. marraskuuta. Aiemmin UFC octagonissa alle oli jäänyt Sean Strickland (KO), Bruno Silva (decision) sekä Andreas Michailidis (TKO).

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Pereiraa on helppo kutsua boogeymaniksi. 193cm pitkä ottelija on järkälemäinen keskisarjaan, ja hänen ottelupainon on arvioitu olevan jopa 10kiloa korkeampi, kuin vaa’alle astuessa (84kg). Vaikka Adesanya on saman mittainen, on Pereira hänen vierellään todella, todella iso.

Pereiran lyönnit ja potkut tekevät tuhoaan jokaisella osumalla. Voimaa on enemmän, kuin pienessä kylässä ja herra vaikuttaa dynamolta, joka vain painaa eteenpäin. Formissa on kuitenkin aukkoja, ja vaikka Pereira mörkö onkin, on varsin perusteltua, että teknisesti äärimmäisen taitava sekä nopealiikkeinen Adesanya on ottelussa silti kertoimien valossa ennakkosuosikki.

Izzy on nyt hävinnyt Pereiralle kolmesti; kahdesti potkunyrkkeilyssä ja kertaalleen Octagonissa. Adesanya on osoittanut olevansa mestari moneen otteeseen. Hän on tullut useamman kerran läpi helvetin, tulen ja jään ottaakseen sen, mikä hänelle kuuluu. Ikoninen hetki joka kuvastaa tätä nähtiin Adesanyan ja Kelvin Gastelumin välisen ottelun viimeisellä erätauolla, kun Izzyn hoki “olen valmis kuolemaan”, jonka jälkeen nähtiin viisi minuuttia kestänyt klinikka. Izzy vei ja Gastelumin kasvot muuttuivat perunapelloksi.

Izzy tietää virheensä, hän on todennäköisesti valmiimpi, kuin pitkään aikaan urallaan. Pereira tuntuu olevan veistetty eri puusta, kuin muut keskisarjan ottelijat, sillä on hän puhdas potkunyrkkeilijä, ja siinä piileekin iso mahdollisuus. Adesanyan jiujitsu taidot ovat kehittyneet, ja nopealikkeeisen uusi-seelantilaisen otellessa omalla mukavuusalueellaan joutuu Pereira helposti vaikeuksiin.

Ensimmäisessä heidän välisessä UFC ottelussa erän loppuminen pelasti Pereiran kerran, ja vaikka Izzy ottelun hävisi, ei hän jäänyt missään vaiheessa jalkoihin. Nyt entistä nälkäisempänä octagoniin astuva Stylebender on valmis ja vaarallinen, jonka myötä Uhmapelaajat räpsäyttää jenit suosikille kohtuullisella panoskoolla.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.