CS ke 07.12. klo 18:00

Permitta - ECLOT

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Permitta yhden miehen varassa – ECLOT:lle erittäin maistuvaa kerrointa!

Keskiviikko aloitetaan Counter-Striken parissa ECLOT:n ja Permittan välisellä taistolla. Joukkueet kohtaavat Thunderpick Series 2 -turnauksessa Swiss-formaatilla pelattavien lohkojen kolmannella kierroksella. Molemmat ovat turnauksessa 1-1 -tilanteessa, kun pudotuspeleihin vaaditaan kolme voittoa. Permitta on arvioitu yllättävän korkealle ottelussa, sillä ECLOT:n formi on ollut melkoisen kova viime aikoina.

Permitta ei ole erikoinen joukkue. Heillä on yksi todella tasokas peluri, joka kantaa joukkuetta ottelusta toiseen uskomattomilla tilastoilla. Tämän vuonna -99 syntyneen herrasmiehen nimi on Mariusz ‘casey’ Jarząb. Casey on viimeisen kolmen kuukauden aikana tykittänyt taululle 1.33 ratingin sekä todella kovan 0.88 KR:n (kills per round). Otanta on kuitenkin vielä suhteellisen pieni, ja caseyltakin nähdään myös heikkoja otteluita.

Permitta saa vihdoin vastaansa oikeasti kovatasoisen joukkueen, sillä puolalaisjoukkuehan on farmannut lähinnä alemman tason heikompia joukkueita. Aiemmin on nähty, että kun Permitta saa hitusen paremman joukkueen vastaansa, ei joukkuepelaaminen riitä, eikä casey pysty kantamaan.

ECLOT on viime aikoina päihittänyt mm. Sproutin, Apeksin, Trickedin sekä Falconsin. Näiden voittojen lisäksi joukkue on onnistunut ryöstämään karttavoittoja mm. Gamerlegionilta sekä bulgarialaisjoukkue 500:lta. ECLOT on kovassa iskussa, ja samaa kieltä puhuu joukkueen karttavalikoima.

Dynamo Eclot

@dynamoeclot
It wasn't enough to win, but we did beat another top 30 team. 🤠 In CCT North Europe Series #2 we finish in the quarterfinals of the playoffs. ❌

GG WP 🇪🇺 @GamerLegion! 👍