UHMAPELAAJAT ke 19.10. klo 18:30

PerPo - KyKy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Betonimiehet napapiirillä – tuleeko siellä pukilta vitsaa?

Kyyjärven Kyky on varmaankin pienimmästä kunnasta ponnistanut suomalainen palloiluseura pääsarjassa ikinä. Reilun tuhannen asukkaan kuntaa ei käytännössä läpi ajaessa edes huomaa, mutta alueella on vireää toimintaa, ja KyKyn nousu pääsarjaan paikallisen betonitehtaan tuella on todella kova suoritus. Otteet näyttävät kauden alettua siltä, että sarjapaikka on täysin ansaittu. Keskiviikkona Kyy Yorkin pojat matkaavat napapiirille sarjajumbo Perungan Poikien vieraaksi.

PerPolla on kasassa vasta yksi sarjapiste, minkä se tienasi avauskierroksen 3-2 tappiosta Karelian Hurmokselle. Loimua vastaan ei pohjoisen pojilla ollut minkäänlaista sanomista, mutta revanssiottelussa Hurmosta vastaan PerPo pisti kovasti hanttiin, vaikka tällä kertaa jäikin ilman erävoittoa. Kesällä oli jopa epäselvää, saako joukkue budjetin kasaan, eikä kaudesta ole mitenkään suuria odotuksia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

KyKy teki kesällä kovan naarauksen, kun maajoukkueen keskipelaaja Tommi Siirilä siirtyi joukkueeseen. Tämä oli todella iso uskottavuusloikka, eikä joukkue näytä muutenkaan kurjemmalta. Kuun alussa KyKy otti historiansa ensimmäisen liigavoiton, kun se haki pisteet puhtaalla voitolla Tiikereistä. Lisäksi Ducksilta irtosi yksi piste. Sarjakärki Loimua vastaan betonimiehillä ei ollut sen sijaan mitään palaa.

KyKy on joukkueista jonkun verran parempi, mutta napapiirille on matkaa, eikä PerPo ole mikään heittopussi. Vieraat on hinnoiteltu yllättävän suureksi suosikiksi, joten pientä hyvää saadaan kotikertoimesta, jota vedetään ilomielin – varsinkin, kun Galaksinon messevä avajaistarjous vauhdittaa betsiä!

Näin teet tällä vedolla 68,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ PerPolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin
3. Lyö veto Perungan Pojat voittaa ja 25€ panoksella
4. Jos veto osuu, saat 68,75€ ja ilmaisen 25€ vedon. Jos veto ei osu saat 25€ ilmaisvedon.