NFL ma 13.02. klo 01:30

Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Super Bowlissa todellinen titaanien taisto! Pysäyttääkö nilkkavammakaan Patrick Mahomesia?

Super Bowl LVII pelataan maanantain vastaisena yönä State Farm Stadiumilla Glendalessa. Vastakkain ovat konferenssien ykkös-seedit Kansas City Chiefs sekä Philadelphia Eagles. Early-markkinassa Eagles on marginaalinen suosikki ja Uhmapelaajat sanoo tähän pyh ja pah. Lue alta, mistä lähtökohdista lähdetään matsiin!

Isoin puheenaihe ottelun alla on ollut tietenkin pelinrakentajien pelikunto, erityisesti Chiefsin QB Patrick Mahomesin, joka loukkasi nilkkaansa Jacksonville Jaguarsia vastaan pelatussa Divisional playoff-pelissä. Andy Reidin ja Mahomesin itsensä mukaan nilkka on jo paljon paremmassa kunnossa ja todennäköisesti mies on lähes 100-pinnaa. Eagles-QB Jalen Hurtsin olkapää on myös oireillut läpi playoffien.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kansas City Chiefs

@Chiefs
When the Super Bowl is only four days away...


Kun vertaillaan pelinrakentajia tarkemmalla suurennuslasilla, on todettava tämän olevan suuremmalla todennäköisyydellä Mahomesin peli. ”Pate” on todistanut kykynsä jo kovassa paikassa ja Hurtsille tämä on tähänastisen uran isoin ottelu. Hurtsin heittopelaaminen on myös ollut olkapäävamman jälkeen tahmeata.

Mahomesin lisäksi on hehkutettava Chiefsin puolelta tight end Travis Kelceä, jolla oli tällä kaudella taas vähemmän yllättäen saman pelipaikan pelaajista kirkkaalla marginaalilla eniten syöttöjen kiinniottoja. Kyseessä on aivan ylikylän ukko, jolle voi Eagles-valmennusjohto yrittää keksiä pimennyskeinoja, mutta todennäköisesti musta pekka jää silti käteen. Tyreek Hill ei enää Kansas Cityssä vaikuta ja WR-vertailu menee Eaglesin hyväksi, mutta jos Hurtsilla on edelleen olkapää vaivanaan, on WR-osastolta luonnollisesti vaikeampi tehdä tuhoja.

Eagles on ollut tällä kaudella mahtava juoksuhyökkäyksissä ja O- ja D-linjat ovat myös priimaa. Mahomesin päälle käydään siis kovaa, mutta kuten aiemmin oli puhetta, on Mahomes keitetty jo suhteellisen nuoresta iästään huolimatta kovissa liemissä. Yli kakkosen kertoimet ovat Chiefsille liikaa ja tarrataan ilman muuta kiinni betseissä tähän!

Näin nappaat ekstrahillot Super Bowlista!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Chiefsille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Moneyline KC Chiefs” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.