NHL la 28.10. klo 20:00

Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Anaheimilla iso voitto alla – jatkuuko Philadelphia vahvat otteet kotikaukalossa, vai yllättääkö Anaheim jälleen?

Lauantaina NHL:n osalta ilta isketään käyntiin jo hyvissä ajoin Philadelphia Flyersin ja Anaheim Ducksin välisellä kohtaamisella. Philadelphian startti kauteen on ollut odotettua vahvempi, mutta myös vieraat on onnistunut ajoittain pelaamaan yllättävänkin hyvää kiekkoa. Kumpikaan joukkueista tuskin suurta osaa kansasta sytyttää, mutta molemmat on kerennyt jo näyttämään syyt sille, miksi kaksikkoa kannattaa pitää tarkasti silmällä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

Philadelphia on ollut ehdottomasti yksi lyhyen alkukauden positiivisista yllättäjistä. Joukkueelta ei kovinkaan paljo tällä kaudella odotettu, mutta alku on ollut lupaava ja seitsemästä ottelusta saldona on yhdeksän pistettä. Vieraissa on tullut takkiin vahvempia joukkueita vastaan, mutta kotona Vancouver, Edmonton ja Minnesota kaatuivat komeasti yhteismaalein 12-3. Vahvojen tulosten lisäksi myös maaliodottamat on olleet hyvällä mallilla ja yksilötasolla tehot 1+7 kerännyt Travis Sanheim on aloittanut vahvasti siniviivalla.

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
Sanny from the slot. 🎯

#MINvsPHI | @sanheim17

Myös Anaheimin kausi on kerennyt jo pitää sisällään mukavia onnistumisia, kun esimerkiksi viimeisimmässä ottelussa se onnistui nousemaan kahden maalin takaa jatkoaikavoittoon kiven kovaa Bostonia vastaan. Vieraiden kohdalla on myös mainittava se, että alun otteluohjelma on ollut todella vaikea ja viimeisin matsi Bostonia vastaan oli jo kauden toinen kohtaaminen. Anaheimin avainpelaajiin kuuluvan Trevor Zegrasin alku on puolestaan ollut kivinen, sillä seitsemässä ottelussa on syntynyt vain yksi syöttöpiste ja hetkellisesti hänet ehdittiin myös jo penkittää.

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
🚨MAC-T GOES FIVE HOLE IN OT AND … WE … WIN IT!!!🚨

Philadelphian vahvaa alkua ei voi kiistää, mutta tällä kerralla betsien osalta katseet täytyy kiinnittää Anaheimiin. Anaheim toki on kaksikosta hieman heikompi, mutta se on myös onnistunut vaikean otteluohjelman keskellä suoriutumaan kelvollisesti. Isännät ei myöskään kokonaisuudessaan ole loppujen lopuksi paperilla kovinkaan erikoinen jengi, joten nykyinen tahti tuskin kauaa jatkuu. Näin ollen lapulle otetaan Anaheimin lopullista voittoa 2,38 kertoimella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Anaheim Ducks” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.