NHL to 21.10. klo 02:30

Philadelphia Flyers - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Flyersin maalitehtailu myös Bruinsin kustannuksella?

Ailahtelevaisesti kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussaan esiintynyt Philadelphia Flyers isännöi muutoksia kokenutta Boston Bruinsia. Molemmat joukkueet ovat päässeet voittojen makuun, kun Flyers kaatoi tulokasjoukkue Seattle Kraken 6–1-lukemin ja Bruins puolestaan nappasi 3–1-voiton Dallas Starsista.

Flyers on aloittanut kautensa tehokkaasti. Kahdessa ottelussaan Flyers on heiluttanut verkkoa yhteensä kymmenen kertaa. Erityisesti Joel Farabee ja Travis Konecny ovat käynnistäneet kautensa tehokkaasti. Neljä tehtyä maalia ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan Flyersia Vancouver Canucksia vastaan. Flyersin suurin kysymysmerkki löytyy joukkueen tolppien välistä, sillä viime kaudella äärimmäisen epätasaisesti torjunut Carter Hart on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Bruins kaatoi Dallasin kauden ensimmäisessä ottelussaan tuttujen ratkaisijoiden turvin. Brad Marchand onnistui maalinteossa kahdesti ja David Pastrnak oli äärimmäisen vaarallinen läpi ottelun. Bruinsin alemmista ketjuista löytyy myös uutta ratkaisuvoimaa muun muassa Erik Haulan ja Nick Folignon muodossa. Flyersin tavoin Bruinsin suurin kysymysmerkki liittyy joukkueen maalivahtitilanteeseen. Tuukka Rask on sivussa joukkueen toiminnasta ja torjuntavastuuta Bruinsin ensimmäisessä ottelussa kantoi kokematon Jeremy Swayman.

Molemmista joukkueista löytyy reilusti ratkaisuvoimaa ja erityisesti Flyers onkin aloittanut kautensa tehokkaasti. Lisäksi molempien joukkueiden maalivahtitilanne on epävarma ja myös puolustuksen suhteen löytyy molempien joukkueiden kohdalla parannettavaa. Rasmus Ristolainen on sivussa Flyersin takalinjoilta. Vauhdikkaan hyökkäyspelaamisen ja epävarman maalivahtipelin takia pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5.5 maalia).