NHL ti 22.11. klo 02:00

Philadelphia Flyers - Calgary Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rämpiminen saa riittää! Flames on vielä kaukana parhaasta eikä Flyersin vieraana kannata ylikävelyä odottaa!

Tulevana yönä Philadelphia Flyers pyrkii katkaisemaan tappioputken, kun sen vieraaksi saapuu Calgary Flames. Flyersin kohdalla suunta on ollut tuloksellisesti vahvan alun jälkeen kovaa vauhtia alaspäin, mutta myöskään vieraat ei aivan odotetulla tasolla kiekkoile. Monet varmasti odottaa Flamesin ylikävelyä, mutta kuten jokusen kerran tällä kaudella on jo nähty, pystyy Flyers parhaimmillaan olemaan erittäin sitkeä joukkue kaadettavaksi.

Flyersin kelkka on alun pyristelyiden jälkeen kääntynyt siihen suuntaan, mitä siltä odotettiin jo kauden alussa. Tällä hetkellä takkiin tulee ilta toisensa jälkeen eikä enää edes Carter Hartin vakuuttavat otteet ole pystynyt tuomaan voittoja. Flyers löytyy maaliodottamien osalta sarjan häntäpäästä ja kun joukkueella ei lopulta ole hyökkäyssuuntaan kovinkaan paljoa annettavaa, ei nykyinen kuuden ottelun tappioputki tule yllätyksenä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Goaltending leaders as of Saturday
moneypuck.com/goalies.htm

Ei ole myöskään vieraiden leirissä kausi mennyt aivan täysin odotusten mukaan, mutta viime aikoina tulokset on hieman taas kohentunut. Pitkä peräti seitsemän ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseen ja nyt edellisistä neljästä matsista voittoja on tullut kolme. Kuitenkaan kovin helpolla Flames ei ole päässyt, sillä jokainen voitoista tuli maalin erolla ja viimeisimpänä Floridan vieraana vasta voittolaukausten jälkeen. Yksilötasolla kovilla odotuksilla Flamesin paitaan hankittu Jonathan Huberdeau on 14 pelaamassaan ottelussa kerännyt vain tehot 2+6.

Vaikka puhtaasti materiaalia vertaamalla Flames on selvästi edellä, ei se ole pelillisesti pystynyt saamaan läheskään kaikkea irti koneistosta. Maaliodottamien osalta kaikki tilanteet huomioiden Flames on yltänyt vain noin sarjan keskitasolle. Flyersin kaikista ongelmista huolimatta ottelu ei siis välttämättä olekaan aivan niin helppo vieraille, mitä kertoimien perusteella voisi ajatella. Siispä Uhmapelaajat lähtee testaamaan Flyersin pelikuntoa ja lapulle otetaan kokeiluun isäntiä +1,5 tasoituksella. Ei Flamesia voi miksikään ylikylän jengiksi tällä hetkellä luokitella.