pe 26.11. klo 22:30

Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh Hurricanesia! Kuuman jengin voittoa päästään betsaamaan megaluokan kertoimella

Carolina Hurricanes on kiistatta yksi NHL-alkukauden parhaista joukkueista. Suomalaishyökkääjien tähdittämällä katraalla on itäisen konferenssin piikkipaikalla tiivis tunnelma tasapisteissä majailevan Florida Panthersin kanssa, mutta ottelu vähemmän pelattuna. Seitsemässä edellisessä kamppailussaan hurrikaanipaidat ovat jääneet pisteittä ainoastaan kertaalleen, ja vaikka neljän ottelun voittoputki tulikin yllättäen päätökseensä San Jose Sharksia vastaan edellisessä kamppailussa, on Carolina todella vahvoilla Philadelphiassa.

Philadelphia Flyers joutuu Carolina-otteluun ainakin ilman hyökkääjiään Patrick Brownia, Kevin Hayesia sekä Tanner Laczynskia. Sivussa ovat varmuudella myös huippupuolustaja Ryan Ellis sekä mahdollisesti vastikään loukkaantunut Derick Brassard. Vieraiden ainoa poissaolija on puolustaja Ethan Bear, joten Hurricanes pääsee kamppailuun lähes parahaalla miehistöllään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotonaan sakannut Flyers ei ole viime aikoina pystynyt tarjoamaan kunnon vastusta vahvoille joukkueille, kuten Toronto Maple Leafsille ja Boston Bruinsille – ja jälleen olisi yksi kova luu vastassa. Sebastian Aho johtaa Hurricanesin kärkikentällistä, jonka laidoilla kiekkoilevat vahvat Andrei Svetšnikov sekä vasta 19-vuotias Seth Jarvis. Tämä vitja on päässyt erinomaiseen vireeseen ja pelaaminen kulkee niin tasakentällisin kuin erikoistilanteissakin. Todennäköisesti kärkivitjalla on näppinsä pelissä myös Flyersia vastaan!

Black Fridayn kunniaksi Carolinan voitolle saadaan kerroin 50,00, johon tartutaan ilman muuta kiinni! NHL:stä on tällä hetkellä vaikeaa löytää kokonaisvaltaisesti Hurricanesia vahvempaa joukkuetta ja tuleva vastustaja Philadelphia Flyers ei varsinkaan sitä ole. Jos sinulla on jo tili Betssonille, ei hätää – saman kohteen tavalliseen kertoimeen voi huoletta iskeä kiinni astetta jykevämmälläkin panostuksella.