ti 23.10. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Philadelphia Flyers – Colorado Avalance | Nöyrtyykö Flyers toistamiseen Avalancea vastaan?

Ensi yönä, kello 02.05 Suomen aikaa Flyers ja Avalance ottavat toistamiseen yhteen tällä kaudella – tällä kertaa pelipaikkana toimii Philadelphia.
Kotijoukkue Flyersin kausi on ollut sekava. Flyers on pelannut 8 ottelua ja saalistanut yhtä monta pistettä. Peleissä on ollut runsaat maalimäärät – vain Golden Knightsia vastaan pelattu ottelu jäi alle 5.5 maalin lopputuleman. Maaliero Flyersilla on pakkasella lukemin 30-33.
Vierasjoukkue Avalancen kauden alku on ollut todella vahva ja ennenkaikkea tasainen. Kahdeksaan peliin kasassa on 12 pistettä. Avsin ykkösvitja on ollut tulta ja tappuraa, kuten olettaa sopii. Ykkösketjun onnistuminen on toki myös elinehto joukkueen menestymiselle. AVS on ensimmäiseen kahdeksaan otteluun tehnyt 29 ja päästänyt 19 maalia – maaliero siis selvästi positiivisen puolella.
Toisin kuin Avsilla, Flyersin peliesitykset ovat heitelleet matsista toiseen. Tulivoimaa joukkueesta löytyy niin hyökkäys- kuin puolustusosastoltakin. Hyökkääjistä James Van Riemsdyk on vielä poissa ollen oikeastaan ainoa merkittävä poissaolo.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Maalivahdeista toistaiseksi kumpikaan kaksikosta Bryan Elliot – Calvin Pickard ei ole vakuuttanut. Elliotin torjuntaprosentti on huono 87.79 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.69. Pickardia tilastot mairittelevat vielä vähemmän, torjuntaprosentin ollessa 83.33 ja keskiarvo 4.73. Tänään maalissa aloittaa Bryan Elliot.
Avalance pääsee illan taistoon myös suht terveenä – ainoastaan hyvin esiintynyt J.T Compher on merkitty loukkaantuneiden kirjoille. Maalivahdeista alotusvuoron tänään saa todennäköisesti Semjon Varlamov, joka on ollut todella hyvä – 5 pelattua ottelua, päästettyjen maalien keskiarvo 1.77/ottelu ja torjuntaprosentti huikea 94.8.
Joukkueet ovat jo kerran kohdanneet tämän kauden aikana. Coloradossa pelattu ottelu päättyi Avalancen voittoon lukemin 5-2.
Pidämme todennäköisenä, että Avalancen tulikuuma ykkösketju jatkaa loistavia otteitaan ja Flyersin heikohko puolustuspelaaminen on isosti testissä. Avalance ei kuitenkaan tule pääsemään Philadelphiassa helpolla ja odotammekin, että Flyers-otteluille tyypillisesti maaleja ottelussa syntyy kentän molempiin päihin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ