NHL pe 14.10. klo 02:00

Philadelphia Flyers - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Flyersille on vaikea kausi odotuksissa eikä loukkaantumiset helpota tilannetta – Devilsille vedot avausottelussa!

Tulevana yönä sarjan häntäpäähän arveltu Philadelphia Flyers avaa kauden isännöidessä kesän siirtomarkkinoilla vahvistunutta New Jersey Devilsiä. Flyersin osalta viime kauden konttaamisen jälkeen odotukset tälle kaudelle on alhaalla, mutta toki pientä parannusta ainakin pistesaldoon voi olla luvassa. Vaikka myöskään vieraiden kausi ei ollut ruusuinen, on sillä tulevaa kautta ajatellen pullat selvästi paremmin uunissa.

Philadelphian viime kausi oli monelta osin suuri pettymys ja joukkue oli usealla mittarilla aivan sarjan häntäpäässä. Siirtomarkkinoilta alakertaan tarttui Tony DeAngelo, joka tuo ainakin tulivoimaa ja pelotetta ylivoimalle. DeAngelo todennäköisesti muodostaa ykkösparin yhdessä Ivan Provorovin kanssa – kyseessä on joukkueen harvoja valopilkkuja. Kauteen ei päästä missään nimessä optimaalisesta tilanteesta, sillä sivussa ovat muun muassa Ryan Ellis, Cam Atkinson sekä Sean Couturier.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
Watch live as Flyers head coach John Tortorella meets with the media from @FlyersTCenter.

Täksi kaudeksi Devils onnistui naaraamaan riveihinsä muun muassa Ondrej Palatin, Erik Haulan ja John Marinon. Kuitenkin toivon mukaan tärkein hankinta löytyy tolppien välistä, jossa ykkösvahdin vastuun kantaa Vitek Vanecek. Vanecek ei ole missään nimessä varma arpa, mutta viime kauden maalivahtihärdelliin todennäköisesti selvä parannus. Devilsiltä löytyy tulevaisuutta ajatellen loistava sentteriosasto Jack Hughesin ja Nico Hischier johdolla, joiden ympärille on hyvä rakentaa runkoa kohti menestystä. Hischier toki on mahdollisesti sivussa avausottelusta.

New Jersey Devils

@NJDevils
We are ready to take the next step.

Now it's time to go to work.

#NJDevils | @RWJBarnabas

Philadelphialle on vaikea maalailla kovinkaan ruusuista kautta ja todennäköisesti todellisuus iskee vasten kasvoja heti avausottelussa. Devils lähtee vieraissakin suosikkina ja myös rahat isketään kiinni lopulliseen vierasvoittoon. Tehoja vierailta pitäisi löytyä riittävästi varsinkin Flyersin tasoista nippua vastaan ja maalivahtipeli, joka on kysymysmerkki vieraiden osalta, tuskin joutuu vielä kovalle koetukselle.