pe 16.11. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Philadelphia Flyers – New Jersey Devils | Devils NHL:n huonoin vierasjoukkue

Perjantain vastaisena yönä, Philadelphiassa pelataan kahden Metrotopolitan Divisionan joukkueen välinen ottelu, kun Devils kohtaa Flyersin.
Philadelphia Flyers – Joko otteisiin löytyy tasaisuutta
Kotijoukkue Flyers on pelannut kauden aikana epätasaisesti. Viimeisten otteluiden osalta voidaan kuitenkin todeta että otteisiin on alkanut löytyä tarvittavaa tasaisuutta, ja tämä näkyy suoraan myös pisteiden valossa – 7 ottelua, 11pistettä ja maaliero 26:16. Koko kauden ajalta joukkue on kerännyt kahdeksaantoista otteluun 19 pistettä – maaliero on 58:62.
Erikoistilanteiden osalta Flyersin on pakko parantaa. Joukkueen ylivoima on ollut NHL:n kolmanneksi heikointa, ylivoima on toiminut vain 13.6% tehokkuudella – tämä on kummallista sillä ylivoimaan löytyy hyviä miehiä Claude Girouxin johdolla. Myös alivoiman kanssa on tekemistä – NHL:n mittapuulla alivoima on toiseksi huonointa, kun joukkue on tappanut ne vain 70.3% varmuudella.
Maalissa aloittaa todennäköisesti joukkueen ykkösmaalivahti Brian Elliot. Myös Elliot on parantanut joukkueen mukana ja otteisiin on löytynyt tasaisuutta.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New Jersey Devils – Vieraissa todella vaikeaa
Devils on pelannut kuusitoista ottelua ja saanut kasaan 15 pistettä. Kauden alku oli Devilsiltä hyvä, mutta sen jälkeen suunta on muuttunut. Kotona Devils on pelannut kahdeksan ottelua ja saanut 13 pistettä. Vieraissa joukkue on kuitenkin sarjan heikoin – kahdeksaan vierasotteluun vain kaksi pistettä. Jos Devils haluaa keväällä pelata, on joukkueen vieraspelaamisen petrattava!
Erikoistilannepelaaminen on joukkueella sekä yli-, että alivoiman osalta sarjan keskikastia. Ylivoimalla Taylor Hall Kyle Palmieri kaksikko on ollut vaarallinen.
Devilsin aloittava maalivahti on jo vahvistettu – maalissa aloittaa Keith Kinkaid. Myös Kinkaid on joukkueen lailla valahtanut kuolevien joukkoon hyvän alkukauden jälkeen.
Peli-ideamme otteluun
Uhmapelaajissa uskomme, että Flyers jatkaa hyvää virettään ja voittaa ottelun. Tukea tälle antaa myös yllämainittu Devilsin surkea vieraspelaaminen.
Viimeiseen kolmeen vierasotteluunsa Devils on päästänyt 18 maalia. Toinen pelivalintamme onkin hieman pienemmällä panoksella Flyersin runsasmaalinen voitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ