NHL su 20.03. klo 20:00

Philadelphia Flyers - New York Islanders

Jatkaako Islanders vahvoja otteita Flyersin vieraana?

Sunnuntaina on jälleen NHL-kiekkoa tarjolla parhaaseen katseluaikaan, kun Philadelphia Flyers ja New York Islanders asettuvat vastakkain. Välttämättä sitä kaikista laadukkainta kiekkoa ei kannata odottaa, mutta maaleja voi hyvinkin olla tarjolla, sillä Flyersin alakerta on yksi sarjan heikoimmista ja Islandersin maalivire on loistava. Flyers on saanut hieman enemmän lepoaikaa, mutta se ei isäntiä pelasta!

Flyersin surullinen kausi on saanut hieman piristystä, kun kotiyleisön edessä faneille on pystytty tarjoamaan edes hieman vastinetta rahoille. Viimeisistä seitsemästä kotiottelusta voittoja on kertynyt neljä – hyvä saavutus tämän hetken Flyersille. Ongelmia on kuitenkin kentän jokaisella osa-alueella ja lisää on odotettavissa. Claude Giroux kaupattiin Florida Panthersiin ja näin ollen joukkueeseen jää vain kaksi yli 30 tehopisteen peluria, Cam Atkinson ja Travis Konecny.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Islanders jatkoi vahvaa virettään kaatamalla Dallas Starsin lukemin 4-2. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta voittoja on kertynyt kuusi ja tappiot tuli maalin erolla Coloradoa sekä Washingtonia vastaan. Iso muutos on nähty hyökkäyspäässä, jossa tehoja on kaivattu ja nyt myös saatu. Brock Nelson ollut joukkueen maalitykki 27 osumalla, joista kolme hän paukutti Dallasin verkkoon. Oma pääty on odotusten mukaisesti ollut isossa kuvassa hyvällä tasolla ja päästettyjä maaleja ottelua kohden on koko sarjan kuudenneksi vähiten. Flyersin pitäminen poissa huippupaikoilta luulisi onnistuvan varsin vaivattomasti.

Islanders peluutti Dallasia vastaan Semyon Varlamovia, joten ykkösvahti Ilya Sorokin todennäköisesti aloittaa Flyersia vastaan. Pieni lepoetu puoltaa kotijoukkuetta, mutta muuten vaakakuppi kääntyy vahvasti Islandersin suuntaan. Alakerran osalta ero on selvä eikä Islandersin viimeaikainen maalivire lupaa hyvää Flyersille. Vedot isketään vieraille lopullisen voiton muodossa!

10 euroa pelirahaa