NHL ma 24.10. klo 02:00

Philadelphia Flyers - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sharks valtavissa ongelmissa! Mistä vieraat kaivaa maaleja, kun edes kärkinimet eivät osu tolppien väliin?

Ensi yönä Philadelphia Flyers isännöi San Jose Sharksia. Ei kuulosta kovinkaan mielenkiintoiselta, mutta kun tarkemmin miettii, löytyy muutama kysymys, joihin lähdetään hakemaan vastauksia. Kuinka kauan Flyers pystyy jatkamaan nykyistä virettä ollessaan jatkuvasti maaliodottamissa vastaantulijana ja vieläpä loukkaantumisten kera? Sharskin odotettiin olevan huono, mutta ei kai sentään näin huono?

Flyers on ollut alkukauden kovimpia yllättäjiä. Monet arveli sille surkeaa kautta varsinkin kun heti alkuun loukkaantumiset on ollut riesana. Mitä vielä, viidestä matsista Flyers on voittanut neljä ja ainoa tappio tuli Florida Panthersin vieraana. Yksi iso asia menestykseen on ollut Carter Hartin vahva alkukausi. Flyers on ylisuorittanut maaliodottamiin nähden molemmissa päädyissä kaukaloa, mikä enteilee sitä, että nykyinen pistetahti todennäköisesti loppuu pian.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

JFresh

@JFreshHockey
Goals Saved Above Expected Leaders - October 22

Flyers pelasi edellisenä yönä Nashville Predatorsin vieraana ja Hart oli tuolloin maalissa, joten nyt voisi kuvitella Felix Sandströmille olevan tarjolla kauden toinen startti. Sandströmin näytöt NHL:ssä on vielä vähissä, joten mikäli hän starttaa, on siitä annettava miinusta isännille.

Sharks on uinut todella syvissä vesissä tällä kaudella. Seitsemästä ottelusta saldona on vaivainen yksi voitto. Kaadettuaan New York Rangersin jatkoajalla Sharks matkasi New Jersey Devilsin vieraaksi, jossa se lopulta hävisi ansaitusti lukemin 2-1. Ongelmia on kaikkialla, mutta ennen kaikkea aivan luokaton viimeistely näkyy taululla – kauden saldona on vain ja ainoastaan 12 maalia. Aivan näin huono joukkue ei kuitenkaan ole kyseessä, mutta esimerkiksi hyökkäyksen kärkinimistä Tomas Hertl on osunut kerran ja Timo Meierin maalisarake näyttää vielä nollaa.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
See ya tomorrow in Philly

Lapulle isketään alle 6,0 maalia varsinaisella peliajalla, eli tasan kuudella panos palautuu. Flyersin materiaalilla seinä voi tulla nopeastikin vastaan ja Sharksin hyökkäys ei ole toistaiseksi antanut minkäänlaisia näyttöjä, jotta siihen tekisi mieli koskea edes pitkällä tikulla. Molempien joukkueiden otteluissa yli kuuteen maaliin on päästy vain kerran ilman osumaa tyhjään maaliin. Vaikka Sandström aloittaisi kotijoukkueen maalilla, joutuu vieraat paiskimaan töitä saadakseen luokattoman viimeistelyprosentin ylöspäin.