NHL to 11.11. klo 02:30

Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Philadelphia Flyers taas kovan voiton? Toronto Maple Leafsin viimeistely ailahtelee liikaa

Viisi perättäistä kotikamppailua pelannut Toronto Maple Leafs matkaa torstaiyönä Suomen aikaa Philadelphia Flyersin vieraaksi. Edellisottelussaan vaahteralehtipaidat kyykkäsi Los Angelesia vastaan, kun isäntä puolestaan haki pari päivää aiemmin kovan voiton Washington Capitalsin vieraana. Kotijoukkue on ollut tuloksellisesti vahvempi alkukaudella, mutta tasainen kamppailu lienee jälleen luvassa.

Toronto Maple Leafsin viisi ottelua kestänyt voittoputki napsahti rumasti poikki joukkueen edellisessä ottelussa, kun Los Angeles Kings haki 1–5-murskavoitolla vieraspisteet mukaansa. Tiistain vastaisena yönä pelatussa kamppailussa Maple Leafsin viimeistely oli todella tukkoista, kun laukaisuprosentti ei yltänyt lopulta edes kolmeen. Toronton esitykset ovat muutoinkin olleet melko kaksijakoisia, eikä maalintekotehokkuus ole ollut matkassa vakiona.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Philadelphia Flyers on ollut useille joukkueille pirullinen vastustaja kuluvalla kaudella ja esimerkiksi Washington Capitals sai tuntea joukkueen syysvireen sunnuntain vastaisen yön kamppailussa. 1–2-vierasvoiton Capital One Arenassa ottanut isäntä on voittanut neljästi edellisissä kuudesta kamppailussaan ja jalkoihin on jäänyt Capitalsin lisäksi esimerkiksi kovaa alkukautta pelaava, supertähtivetoinen Edmonton Oilers.

Erikoistilanteissa molemmat joukkueet ovat NHL:n mittapuulla selvästi ylempää kastia ja melko tasaisia. Philadelphia loistaa tasaviisikoilla pelattaessa puolustuspelillisesti vahvempana joukkueena, jota vastaan maalinteko ei ole ollut helppo nakki. Toki vierailla on potentiaalia, mutta sen alkukauden historia ailahtelevasti viimeistelevänä ryhmänä hämmentää. Pelivalinnaksi otetaan lopullinen kotivoitto (Philadelphia Flyers ML). Muista tsekata myös Betsafen käsittämättömän kova tarjous! Veikkaamalla kymmenellä eurolla lopullista voittajaa mihin tahansa änärimatsiin saat peräti satasen edestä ilmaisvetoja.