NHL ma 23.01. klo 02:00

Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tortorellalla vaikea valinta! Maksaisiko huippuvireisen ykkösvahdin varamiehen peluuttaminen pisteitä?

Molemmat joukkueet voittivat ja pelasivat edellisenä yönä, mikä muuttaa hieman lähtökohtia. On erittäin todennäköistä, että jopa isäntien huippuvireinen ykkösmaalivahti saa huilivuoron. Flyers on pelannut viime aikoina kaikessa hiljaisuudessa erinomaista jaksoa, mutta lännen terävimpään kärkeen kuuluva Winnipeg ei kalpene tuloksellisesti ja se antaa isännille omaa lääkettään.

On kiinnostava kysymys, vaihtaako John Tortorella tähtimaalivahtinsa eli huippuvireessä olevan Carter Hartin sivuun maalinsuulta huippuottelun jälkeen. Kulttivalmentajan aiempien ratkaisujen pohjalta näin saattaa hyvinkin olla. Maalilla saattaisi hyvin pelata Simon Ersson, joka ei ollut edellisessä ottelussa lainkaan kokoonpanossa – mitään loukkaantumista ei tiettävästi ole. Hart on tietysti näytellyt suurta roolia, kun Flyers on pitkästä aikaa onnistunut myös voittamaan pelejä.

Winnipeg Jets on ongelmallinen vastustaja kenelle tahansa, mutta Philadelphialle se on sitä erityisesti laadukkaammalla materiaalilla tuotetun samantyylisen pelitavan vuoksi. Joukkueita yhdistää erityisesti, että ne ovat NHL-mittapuulla melkoisen organisoituja joukkueita. Kun puhutaan puhtaasti pelinopeudesta, tehokkuudesta ja erikoistilanteista on Winnipeg kuitenkin omaa luokkaansa isäntiin verrattuna.

Viime yönä Jets takoi taululle todella tylyn 1–5-vierasvoiton Ottawa Senatorsin vieraana ja nyt se jatkaa väistämättää möyhentämistään Wells Fargo Centerissä. Logan Stanley, David Gustafsson sekä Mason Appleton ovat vieraiden ainoat poissaolijat, joten sairastupa on tyhjeenyt mukavasti. Tällä hetkellä Rick Bownessin miehistö on niin vahvassa vedossa, että kotivoittoon on erittäin vaikeaa uskoa ja betsit heitetään luottavaisin mielin Jetsin suuntaan.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Winnipeg Jets), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Winnipeg Jets” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.