su 21.01. klo 20:00

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alkoiko Flyersin mahalasku? Tortorella sai lauantaina viimeisen haluamansa asian eli tennismatsin ja risat päälle

Molemmat joukkueet pelasivat lauantai-iltana Suomen aikaa, joten kummalekaan ei ole lepoetua tarjolla. Philadelphia Flyersilta nähtiin poikkeuksellisen totaalinen epäonnistuminen pelisuunnitelman suhteen – viimeinen asia, mitä John Tortorella olisi halunnut oli takuulla maalintekokilpailu Colorado Avalanchen supertähtiä vastaan. Sehän meni tennismatsiksi ja vähän yli, kun vierailija latoi kiekkoa reppuun joka paikasta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Philadelphia Flyers on ollut vakuuttavan Vancouver Canucksin ohella suuri yllättäjä NHL:ssä. Joukkue majailee tällä haavaa neljäntenä idässä ja on tukevasti kiinni pudotuspelipaikassa. Lauantain kamppailu Colorado Avalanchea vastaan meni kuitenkin täysin penkin alle, kun vastustaja viimeisteli äärettömän tehokkaasti vastaiskuistaan isäntien menetellessä kiekkoja hyökkäys- ja keskialueella. Tästäkö koko kauden ajan odoteltu mahalasku viimein alkaa?

Jos on Flyers yllättänyt positiivisesti, vieraiden osalta mennään negatiivisen puolelle. D. J. Smith sai lähteä joulun alla ja tilalle hankittiin vanha tuttu – paljon nähnyt ja kokenut – Jacques Martin. Uuden valmennusryhmän alaisuudessa pelatessaan Senators on esiintynyt ajoittain pirteämmin, kuten esimerkiksi lauantaina. Vaikka lopulta tuloksena oli 1–2-jatkoaikatappio, pystyi Ottawa mukautumaan vastustajansa pelitapaan hienosti. Kun ruuti hyökkäyspäässä oli osaltaan märkää, onnistui Joonas Korpisalo maalillaan mainiosti ja puolustuspelillisesti nähtiin yksi kauden parhaista matseista Senatorsin näkökulmasta.

Pysyykö Martinin miehistön paketti kasassa myös Philadelphian vierailulla? Tortorella on varmasti pitänyt lauantaina nähtyjen vaiheiden jälkeen kurinpalautusta joukkueelleen, mutta riittääkö se? Vierailla on alla pari mainiota suoritusta, mikä varmasti ruokkii itseluottamusta. Hyökkäyspäässä Ottawa on todella taitava joukkue ja suuret ongelmat, joista myös tämänhetkinen sijoitus juontaa juurensa, ovat toisessa päässä kaukaloa.

Ottelu Jetsiä vastaan antoi Senatorsin osalta orastavia lupauksia paremmasta. Flyers puolestaan konttasi eilen ja jakeli vastustajalle tekopaikkoja liukuhihnalta. Ottawa ei välttämättä ole kliinisin joukkue tässä sarjassa, mutta se pystyy tekemään tuhojaan paikkoja saadessaan. Nähtäväksi jää, ovatko Brady Tkachuck, Tim Stützle ja kumppanit pelipäällä. Vieraille on kutenkin tarjolla sellainen kerroin, jota ei tohdi jättää käyttämättä eli Ottawa Senatorsin lopullista voittoa lyödään sopivalla panostuksella tiketille.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ottawa Senators (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 2,08.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.