ke 05.05. klo 02:00

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

Ärsytetty Penguins taistelee lohkovoitosta – kaatuuko Flyers?

Ensi yönä NHL:ssä pelataan Pensylvanian paikallistaisto, kun Philadelphia Flyers isännöi ottelua Pittsburgh Penguinsia vastaan. Joukkueet kohtasivat myös viime yönä, jolloin Flyers nappasi yllättävän 7-2 murskavoiton. Joukkueiden välillä on kuitenkin valtava tasoero Pittsburghin hyväksi. Pelivalintamme onkin, että Pittsburgh voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Veto siis osuu, jos Pittsburgh on parempi esimerkiksi 2-0, 3-1 tai 5-0 lukemin.

Flyers on ollut viime aikoina pahassa jamassa. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue on voittanut vain neljä. Ennen viime yön voittoa Flyers oli hävinnyt kolme kertaa putkeen New Jersey Devilsille. Uskomme, että nämä tappiot kertovat paljon enemmän Philadelphian tasosta kuin viime yön suonenveto Pittsburghia vastaan.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Pittsburgh puolestaan on ollut viime aikoina hurjassa vedossa. Kymmenestä viime ottelustaan joukkue on voittanut kahdeksan. Viime yön ottelussa näkyikin iso annos ylimielisyyttä. Kun tähän yhdistyi heikko maalivahtipeli, oli resepti murskavoitolle valmis. Uskomme, että Pittsburgh lähtee ensi yön otteluun ärsytettynä. Seura taistelee myös divisioonansa voitosta, joten motivaation pitäisi olla kunnossa.

Surkeasti pelannut Philadelphia yllätti Pittsburghin housut kintuissa. Edellisyön tappio antaa erinomaisen pelimahdollisuuden, kun Pittsburghin kertoimet saivat mukavasti nostetta. Näin ollen iskemme lapulle Pittsburghin vähintään kahden maalin voiton.