ATP pe 21.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pietari ATP: Dominic Thiem – Daniil Medvedev | Hurja kamppailu luvassa

Pietarin ATP -turnauksessa ovat vuorossa puolivälierät ja laskelmiemme mukaan parhaat kohteet löytyvät otteluun itävaltalaisen Dominic Thiemin (ATP 8) ja venäläisen Daniil Medvedevin (ATP 35) välillä.
Thiem on löytänyt jälleen vireensä todella ailahtelevan alkukauden jälkeen. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan itävaltalainen on hävinnyt ainoastaan yhden, ATP:n listaykköselle Rafael Nadalille. Thiem onkin parhaassa vedossaan yksi maailman parhaita syöttäjiä ja fantastinen palauttaja – joskin hieman heikkohermoinen. Miehen lyöntivahvuuksia ovat todella ärhäkkä yhden käden rysty sekä voimakas kämmenlyönti. Pietarin ATP -turnauksen avausottelussa Thiem voitti hyvin esiintyneen Jan-Lennard Struffin suoraan kahdessa erässä, vaikka itävaltalainen ei aivan parastaan antanutkaan kentällä.
Medvedev on uransa hurjimmassa kunnossa ja on voittanut viimeisestä 13:sta ottelustaan peräti 11. Medvedev on loistava syöttäjä ja hallitsee hermonsa taidokkaasti kovissakin paikoissa, aseenaan tarkka ja kova kämmenlyönti. Medvedevillä on myös Pietarin ATP -turnauksessa kotiyleisön tuki takanaan.
Ottelusta on tulossa ehkäpä hurjin kamppailu aikoihin, kun kaksi äärimmäisen taitavaa ja nuorta pelaajaa ottaa mittaa toisistaan. Thiem on taitavampana pelaajana asetettu odotetusti ottelun ennakkosuosikiksi. Voittajavetojen kertoimista ei löydy valueta, sen sijaan pelioverit ja eräover -kohteet maistuvat lapulle erinomaisesti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ