ATP to 20.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Metz ATP: Lucas Pouille – Matthias Bachinger | Tasokas ottelu luvassa

Metzin ATP turnauksessa on jälleen tarjolla mielenkiintoisia kohteita kun ranskalainen Lucas Pouille (ATP 19) kohtaa saksalaisen Matthias Bachingerin (ATP 166)
Pouillella on takanaan vaiherikas kausi ylä- ja alamäkineen. Ranskalainen on voittanut kauden aikana muun muassa ATP -listaykkösen, Rafael Nadalin sekä todella kovan englantilaisen, Andy Murrayn. Kolikon toinen puoli ei ole niinkään loistokas, sillä Pouille on hävinnyt kauden aikana muutamille täysin challenger -tason pelaajiksi luokiteltaville vastuksille. Ranskalainen on melko epävarma suorittaja, sillä miehen pelin taso vaihtelee otteluiden välillä todella paljon. Pouille on parhaimmillaan todella hyvä syöttäjä, ja lyöntivalikoimasta löytyy myöskin todella tarkka ja kova kämmenlyönti.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Bachinger on vastuksestaan poiketen todella tasainen suorittaja, vaikkakin on täysin challenger -tason pelaaja. Challengereissa mies on menestynyt kauden edetessä yhä paremmin ja paremmin todella vaisun alkukauden jälkeen. Saksalainen on nyt kolmen ottelun voittoputkessa noustuaan karsinnoista mukaan Metzin ATP -turnaukseen. Bachingerin vahvuusaluetta ovat pallorallit ja etenkin terävä ja varma rystylyönti.
Pouille on todella suuri ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa, mutta ranskalaisen ailahtelevuuteen vedoten on syytä olettaa että varmempana suorittajana tunnettu Bachinger pystyy ottamaan erän ranskalaiselta. Otamme lapulle pelioveria sekä erätasoitusta saksalaiselle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ