ATP ke 19.09. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pietari ATP: Martin Klizan – Fabio Fognini | Kova syöttäjä kohtaa erinomaisen palauttajan

Vuoden viimeisen Grand Slam -turnauksen, US Openin jälkeen pelataan tennistä jälleen sisätiloissa kovakentillä. Metzin lisäksi tällä viikolla pelataan Pietarissa tasokasta ATP -turnausta. Otamme lapulle hyviä kohteita ottelusta slovakialaisen Martin Klizanin (ATP 65) ja italialaisen Fabio Fogninin (ATP 13) välillä.
Klizanin kausi on ollut laskujohdanteinen lievistä loukkaantumisista johtuen, mutta miehen pelillisiä valmiuksia ei silti tule aliarvioida. Klizanin peli perustuu pääosin ykkössyöttöön, joka on todella terävä ja tarkka, eikä slovakialainen liiemmin varmistele vaikka joutuisi kakkossyötölle. Klizanilta löytyy myös melko voimakas kämmenlyönti, mutta kauden edetessä miehen kämmenlyönnit ovat päätyneet yhä useammin vastustajan kentän sijasta verkkoon tai kentän rajojen ulkopuolelle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Fognini palaa kentille karvas US Open pettymys niskassaan. Italialainen tippui jo toisella kierroksella kauden tärkeimmästä Grand Slam turnauksestaan australialaiselle John Millmanille. Fognini on silti yksi kauden suurimpia menestyjiä, vaikka suurimmat turnaukset ovatkin miehen osalta kerta toisensa jälkeen päättyneet pettymyksiin. Fogninilla on yksi maailman parhaista kämmenlyönneistä sekä todella tarkka rysty. Fogninin selkeä heikkous on syöttö, mikä on tuonut italialaiselle ongelmia hyviä palauttajia vastaan.
Ottelusta on kertoimien valossa povattu tiukkaa, mutta Klizanilla ei pitäisi olla nykykunnossa mitään mahdollisuuksia voittaa ottelua. Otamme lapulle Fogninin suoran voiton lisäksi pelitasoitusta italialaiselle.