Ykkönen pe 10.06. klo 18:30

PIF - EIF

PIF ei riitä!

Ykkösen sarjataulukossa perää pitävä Pargas IF isännöi perjantaina EIF:fiä Tammisaaresta. Ykkösen karu arki on kivan alun jälkeen koittanut sympaattiselle sarjanousijalle, ja neljä viimeistä ottelua on otettu lukua. EIF ei loista, mutta pelaa nousujohteisesti, ja näyttäisi jälleen olevan sarjan parempaa puoliskoa. Pajbackalla tammisaarelaiset pyrkivät pääsemään voittojen makuun.

Jo aikaisemminkin on k√§sitelty Piffin resurssit ykk√∂sess√§: joukkueen runko on sangen tuttu jo alemmilta sarjatasoilta, ja pelaajabudjetiltaan joukkue on selke√§sti sarjan matalin. Nelj√§ per√§tt√§ist√§ tappiota alkaa varmasti sy√∂m√§√§n joukkuetta ‚Äď joskin Paraisten poikien puolesta on sanottava, ettei yksik√§√§n ottelu ole revennyt r√∂k√§letappioksi. Resurssit nyt ovat vain sit√§ luokkaa, ettei ihmeit√§ ole odotettavissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LIS√Ą√Ą

EIF sortui Mikkeliss√§ avausjaksolla huonoon puolustamiseen, mutta paikkasi virheens√§ pisteen arvoisesti ‚Äď MP:t√§ tasoituksella ottelussa vet√§neet Uhmapelaajat sen sijaan nauroivat partaansa. Kuukauden pelaajaksi valittu Adam Larsson on tehnyt jo seitsem√§n maalia, ja on varmasti merkitty mies Paraisilla. Harjoituskaudella EIF vei joukkueiden keskin√§isen ottelun lukemin 3-1.

Ruoho Pajbackalla alkaa olla hyvässä kunnossa, ja sen luulisi suosivan taitavampaa EIF:fiä. Niinpä suomenruotsalaisen derbyn pelipuolelle laitetaan vierasvoittoa. PIF:fin nousu Ykköseen on mukava tarina, mutta kaikella todennäköisyydellä joukkueen visiitistä toiselle sarjatasolle tulee ranskalainen. Topit EIF:fille tarjoaa BetTarget, jonka matalan kynnyksen bonari sopii pienpelaajalle todella hyvin. Kannattaa kokeilla!

10 euroa pelirahaa