Kakkonen to 06.07. klo 18:30

PIF - SexyPöxyt

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Putoamispeikko molempien harteilla – mutta tällä hetkellä isännät kyntävät vielä syvemmällä!

Kakkosen torstaista nostetaan B-lohkon jumbofinaali Paraisten sympaattiselta Pajbackan kentällä. Ykkösestä putoamisen jälkeen Pargas IF:n persmäki on ollut jyrkkää, ja joukkue on löytänyt itsensä lohkonsa hännänhuippuna. Sarjaan noussut SexyPöxyt ei resursseilla leveile, mutta tekee kaikkensa sarjasopimuksen uusimiseksi. Joukkueen nimestä voi olla montaa mieltä, mutta sinällään positiivista, ettei joka ikinen joukkue mahdu aivan samaan muottiin.

PIF joutuu tähän matsiin suoraan peilin edestä, sillä sen verran kelvoton porukan esitys oli vieraissa Pallo-Iiroja vastaan. 4-0 tappiossa numerot olisivat voineet olla vieläkin suuremmat – PIF oli saamaton sekä kuriton. Tässä matsissa pelikiellossa on kolme pelaajaa, joten rotaatiomiehistä pitää löytyä sankaritarinoita, jotta porukan syöksykierre saataisiin pysäytettyä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Pöxyillä on alla kaksi tasapeliä, joissa esitys on ollut parhaimmillaan aivan hyvä. Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan hyvä meno keskittyi jälkimmäiselle puoliajalle, mutta voiton tavoittelu katkesi Meysam Hajizadehin aivan turhaan punaiseen korttiin. Peli on kokonaisuudessaan paljon valmiimpaa kuin alkukaudesta, eikä sarjasopimuksen uusiminen ole mikään mahdottomuus.

Jos kokonaisuutta katsoo, Pöxyt on ollut viime ajat joukkueista parempi. Voittaminen on molemmille joukkueille vaikeaa, joten vierasvoittoon ujutetaan mukaan tasurivarmistus, eli veto on muotoa draw no bet. Panoksella ei riehuta, mutta ihan perusmaistuvasta betsistä on kyse.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.