Ykkönen ma 18.04. klo 16:00

PIF - SJK Akatemia

Ykkösessä on heti ideaa!

Ykkönen käynnistyy pääsiäismaanantaina täydellä sarjakierroksella. Vaihtuvuus on ollut sarjassa suurta, kun viime kauden jälkeen Veikkausliigaan karsinut RoPS luopui taloussyistä sarjapaikastaan. Vapaaksi jääneen paikan otti PEPO, joka nousi pitkän tavoittelun jälkeen Ykköseen. Sarja on hyvin brutaali, sillä 12 joukkueesta Kakkoseen tippuu peräti kolme joukkuetta. Sarjanousijat tulevat olemaan tällä kertaa hyvin tiukoilla.

PIF nousi Ykköseen liki 30 vuoden tauon jälkeen. Paraisten ylpeys on säilynyt jo Kolmosen ajoista yhtenäisenä ja pienin muutoksin. Joukkue on Ykköseen hyvin nimetön, mutta pyrkii korvaamaan sen yhtenäisyydellä – tunnetuin pelaaja lienee Tomas Hradecky. Sympaattisella Pajbackan urheilukentällä kotiottelunsa pelaava joukkue saa vetää nappikauden, jos meinaa välttää ranskalaisen visiitin Ykköseen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Myöskään suurseurojen junioriyhdistelmillä ei ole ollut Ykkösessä helppoa – sen ovat saaneet huomata Klubi 04 ja PIF:fin vieraaksi saapuva SJK Akatemia. Viimeksi Ykkösestä tuli lähtö, mutta tällä kertaa joukkue tuntuu hieman valmiimmalta. Lisäksi seuran kotisivuilla vihjataan, että joukkue saattaa saada avauskierrokselle joitain apuja emojoukkueesta – nämä tulevat olemaan merkittävässä roolissa Akatemian menestyksen suhteen.

SJK Akatemia on jo lähtökohtaisesti joukkueista vahvempi yhdistelmä, joten pienetkin avut tekevät siitä avausottelussa suosikin. Otetaan varovaisesti vierasvoittoa tässä vaiheessa, kun miehityksestä ei ole varmaa tietoa. Monissa paikoissa kerroin on jo rommannut, mutta 22Bet pitää vielä pintansa. Samalla kun laittaa betsin sisään, voi nautiskella avajaistarjouksesta!

10 euroa pelirahaa