Ykkönen su 10.07. klo 18:30

Pargas IF - TPS

TPS tarvitsee Pargas IF:stä revanssin!

Sunnuntain ottelu on TPS:n pääkäskijä Jonatan Johanssonille erityinen, sillä sympaattinen Pajbackan kenttä on lähellä Johanssonin lapsuudenkotia. Joukkueelle tämä on vain yksi peli muiden joukossa – tosin PIF aiheutti Tepsille Turussa shokkitappion, joten tällä kertaa turkulaisille kelpaa vain voitto. Mielenkiintoa ottelussa lisää se, että PIF on kahden peräkkäisen voiton tuomassa nosteessa.

Paraisten pojat nimittäin ottivat 3-2 voitot sekä PK-35:stä kotona että MP:stä vieraissa. Näin PIF nousi pois sarjan jumbopaikalta. Ykkösen ylivoimaisesti halvimman joukkueen runko on ollut kasassa jo vuosia, mikä auttaa tasoittamaan luokkaerojen kiinni kuromisessa. Isännillä on pari poissaoloa, mutta ihan kelpo kokoonpanon Stefan Strömborg saa kentälle. Näyttämisen halu on varmasti jälleen kova.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Myös Tepsillä on poissaolonsa, jotka tuttuun tapaan keskittyvät joukkueen puolustukseen. Lisäksi Anthony Annan sai korttitilinsä täyteen. Maanantaina Tepsi hävisi kotonaan KTP:lle, ja ottelu ratkesi muutamaan räikeään virheeseen. Nyt onkin pakko ottaa täydet pisteet, sillä asema sarjan kärjessä käy koko ajan tukalammaksi. Tepsin kannattajille ei kelpaa tänä vuonna kuin sarjanousu.

Tepsin alakerran ongelmat ja Piffenin herääminen antaisivat odottaa maaleja Pajbackalla. Vähintään kolmesta maalista tulisi lunastus, ja sitä lähdetään jahtaamaan. Overi maistuu kohtuullisen hyvin tähän matsiin. Ota samalla avaustarjous Sportazalta taskuun!

10 euroa pelirahaa