NHL ke 06.04. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche

Jatkuuko sama laulu Pittsburghin ja Coloradon matsissa?

Pittsburgh Penguins ja Colorado Avalanche ottavat ensi yönä toisistaan mittaa jo toisen kerran peräkkäin. Edellinen matsi oli todella tasainen ja laadukas vääntö, jonka Colorado voitti lopulta niukasti lukemin 3-2. Viimeksi marginaalit olivat niin pienet, ettemme lähde pelaamaan voittajaa. Sen sijaan uskomme, että peli on jälleen tarkkaa ja melko vähä maalista. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 6,5 maalia sisältäen jatkoajan ja rankkarit. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 6-0, 4-2 tai 2-0 lukemiin.

Vaikka Colorado on yksi NHL:n parhaista joukkueista, ei sen peleissä ole viime aikoina mässäilty. Viimeisissä neljässä Avsin pelissä on tehty yhteensä 19 maalia, eli 4,75 maalia ottelua kohden. Tässä on siis selvästi turvamarginaalia alle 6,5 maalin vedolle. Veto voi hyvin, vaikka ensi yönä nähtäisiinkin tavallista enemmän maaleja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Coloradon vähämaalisten matsien syyt ovat selvät. Joukkueella on kenties koko NHL:n paras puolustus. Vaikka viimeksi Pittsburgh saikin hurjasti laukauspaikkoja, niistä valtaosa tuli vaarattomista sektoreista ja Colorado-pakisto siivosi irtokiekot hyvin sivuun. Myös Coloradon maalivahti Darcy Kuemper on ollut viime aikoina hurjassa vedossa. Heikosta alkukaudesta huolimatta hänen koko kauden torjuntaprosenttinsa on jo 92,51. Nollapelejä hänelle on kertynyt viisi kappaletta.

Pittsburghin peleissä maalimäärät ovat heitelleet paljon vastustajan mukaan. Sen sijaan kannattaakin katsoa erityisesti joukkueiden edellistä kohtaamista lauantailta. Sen perusteella ensi yönä voi odottaa jälleen melko vähämaalista matsia. 5,5 maalin kokonaismäärä tuntuu vielä arvelluttavalta, mutta 6,5 maalimäärä taas houkuttelee kovasti, kun kerroin lähentelee kakkosta. Tätä paikkaa ei voi jättää hyödyntämättä.

10 euroa pelirahaa