NHL ke 02.11. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma Boston jatkaa voittokulkua!

Tulevana yönä huikeaa alkukautta pelaava Boston Bruins matkaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Molemmat joukkueet pystyy pelaamaan laadukasta lätkää ja kärkiyksilöt on päässyt hyvään vauhtiin, joten loistavaa matsia sopii odottaa. Vieraiden leiristä on tällä hetkellä vaikea löytää heikkouksia, joten Pittsburghin tappioputki uhkaa saada jatkoa.

Pittsburgh aloitti kauden vahvasti keräten viidestä ensimmäisestä ottelusta yhdeksän pistettä. Sen jälkeen on ollut vaikeampaa, kun vieraskiertueen viimeisimmät neljä ottelua päättyi tappioon. Nyt on edessä paluu kotiyleisön eteen, mutta riittääkö se saamaan maalihanat auki? Boston on ollut yksi sarjan parhaista alaspäin ja kolmeen edelliseen matsiin Pittsburgh on onnistunut heiluttamaan verkkoja ainoastaan kolmesti. Maaliodottamat toki lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Coach Sullivan: "I know we're a good hockey team. We've shown an ability to be good, and we're capable of better play. We just got to make sure we continue to stay with it here."

Kauden yhdeksästä ottelusta Boston on voittanut kahdeksan. On myös hyvä nostaa esiin, että kaiken menestyksen keskellä Bostonilla Brad Marchand on pelannut vasta yhden ottelun ja Charlie McAvoy ei vielä yhtään. Toki kärkinimistä David Pastrnak on ollut loistavassa iskussa hätyytellen pistepörssin kärkipaikkaa, mutta ennen kaikkea Boston on puolustanut loistavasti viidellä viittä vastaan. Maalivahtipeli ei ole pettänyt ja myös maaliodottamien suhde on sarjan parhaimmistoa. Siinä missä vieraat on ollut parhaimmistoa alaspäin, vie se myös erikoistilanteissa vertailun selvästi vahvemman alivoiman ansiosta.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Team Defence - October 30

Pittsburgh on kotona voittanut kaikki kolme ottelua, mutta vieraiden esitykset on ollut toistaiseksi niin vakuuttavia, että 2,55 kerroin suoralle vierasvoitolle ansaitsee ehdottomasti pienen panoksen. Mikä parasta, Uhmapelaajien tarjous Mobilebetille antaa mukavasti lisää potkua betsiin. Bostonilta David Krejcin poissaolosta on annettava miinusta, mutta vastaavasti kolme pistettä ensimmäisessä ottelussa kerännyt Marchand on iso lisä kärkiketjuun ja erikoistilanteisiin.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Boston kertoimella 2,55.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,55 🤘