NHL pe 22.04. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Boston Bruins

Nyt haisee revanssi! Bostonin tähtimaalintekijä ja ykkösveskari ovat edelleen telakalla

Pittsburgh Penguins saa vieraakseen Boston Bruinsin, joka on viime aikoina kärsinyt pahoista loukkaantumisista. Tilanne ei välttämättä helpota vielä pingviinilaumaakaan vastaan, sillä ainakin ykkösmaalivahti sekä tähtihyökkääjä lienevät edelleen sivussa. Isännilläkin on kärkimaalivahti sivussa, mutta toisaalta kakkosveskari on paikannut hyvin, eikä Penguins tähän ole kaatunut.

Casey DeSmith on saanut hyvin vastuuta Pittsburgh Penguinsin maalinsuulla, kun Tristan Jarry loukkaantui. Neljässä perättäisessä ottelussa kakkosmaalivahti on torjunut joukkueelleen kaksi voittoa ja viisi pistettä. Tilastollisesti DeSmith ei ole jäänyt juurikaan Jarryn keskitasosta, mitä voi jopa lyhyellä otannalla pitää varsin mallikkaana suoritteena – Penguinsin loukkaantunut ykkösvahti on yksi sarjan parhaista. Jarryn lisäksi sairastuvalla on ainoastaan Nathan Beaulieu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailla on astetta enemmän ruuhkaa sairastuvalla. Ykkösmaalivahti on niin ikään telakalla, kun Linus Ullmark ei ole pelikunnossa. Jakub Zboril sekä tuore vahvistus Hampus Lindholm ovat alakerrasta sivussa ja hyökkäyspäässä maalipyssyn David Pastrnakin lisäksi Jesper Froden on ollut telakalla. Boston voitti viime viikolla kotiottelussaan Pensin niukasti maalein 2–1, mutta kamppailu oli todella tasainen.

Isäntä on huilannut edellisen keskinäisen kohtaamisen jälkeen, joka pelattiin lauantaina. Boston puolestaan pelasi jo keskiviikon vastaisena yönä todella kuluttavassa matsissa St. Louis Bluesin vieraana. Kun huomioidaan sairastilanne, lepoaika ja kotiedun kääntyminen, on isäntiä otettava kehiin betseissä. Penguinsin lopullinen voitto toimii mainiosti pelivalintana.

10 euroa pelirahaa