NHL su 13.03. klo 19:00

Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes

Saako Pittsburgh Penguins revanssin, vai nouseeko Sebastian Aho taas esiin?

Pittsburgh Penguins isännöi Carolina Hurricanesia parhaaseen katseluaikaan sunnuntaina. Isännillä on tulevaan otteluun selvä lepoetu, kun hurrikaanimiehistö tappeli yllättävän pitkään tasaisena säilyneessä lauantai-illan telkkariväännössä Philadelphia Flyersia vastaan kotonaan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahdesti lyhyessä ajassa ja molemmat kamppailut on voittanut Hurricanes – onko nyt revanssin aika?

Helmikuun loppupuolella Sebastian Aho ja kumppanit hakivat voiton Pittsburghista 3–4-loppunumeroin. Viime viikonloppuna joukkue niisti pingviinimiehistöltä puolestaan kotonaan lisäpisteen jatkoajan kautta Andrei Svetšnikovin osumalla, johon syöttöpinnat kirjauttivat suomalaiset Aho ja Teuvo Teräväinen. Ottelut ovat olleet pienten marginaalien pelejä, eikä näiden ryhmien välille löydy merkittäviä eroja tilastoja kaivamalla. Esimerkiksi erikoistilanteissa molemmat ovat sarjan eliittiä ja maalitilanteita syntyy mukavasti molemmilta. Jos hiuksia haluaa halkoa, on isäntä ehkä ollut viime aikoina hieman tehokkaampi, mutta sillä nyt ei ole väliä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Väliä on puolestaan lepoedulla, joka sekin napsahtaa Penguinsin laariin tulevan matsin alla. Joukkue pelasi viimeksi lauantain vastaisena yönä ja se on saanut merkittävästi enemmän lepoaikaa vieraisiin verrattuna. Toisaalta Mike Sullivanin miehistö pääsi myös pelaamaan kotonaan, joten matkustustakaan ei ole tullut.

Penguinsin edellinen matsi päättyi lopulta tyylikkäästi suvereeniin 5–2-voittoon Vegas Golden Knightsia vastaan. Hurricanes väänsi eilen pitkään rinta rinnan Philadelphian kanssa, mutta kaatoi Flyersin lopulta kolmannen erän lopussa tulleen voittomaalin turvin osumin 3–1. Fredrik Andersen palasi Carolina Hurricanesin maalille eilen, mutta Coloradon aiemmin kuluvalla viikolla nollannut Antti Raanta saattaa hyvinkin saada pelivuoron jälleen sunnuntaille. Vieraiden ylivoimaa verottaa edelleen Anthony DeAngelon puuttuminen.

Pelivalinnaksi sunnuntaille kaivetaan lopullinen kotivoitto. Edelliset kohtaamiset olivat huipputasaisia, mutta tämä vaikuttaa vahvaan vireeseen päässeelle Penguins-nipulle varsin edukkaalta. Revanssia tiedossa siis!

10 euroa pelirahaa