NHL ke 23.03. klo 01:00

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Saako Patrik Laineen maalitehtailu jatkoa Pittsburghin vieraana?

Jälleen yhtä vahvaa kautta pelaava Pittsburgh Penguins saa vieraakseen tulikuuman Patrik Laineen ja Columbus Blue Jacketsin. Molemmat joukkueet ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelustaan neljä ja erityisesti Columbuksen hyökkäyspelaaminen on ollut Laineen johdolla viime aikoina todella lennokasta.

Pittsburgh majailee itäisen konferenssin neljännellä sijalla vain viiden pisteen iskuetäisyydellä ykköspaikkaa hallussaan pitävästä Florida Panthersista. Sidney Crosby ja Jake Guentzel ovat kantaneet isoa vastuuta maalinteon saralla, mutta Pittsburghin puolustus on ollut joukkueen hyvän menestyksen avain. Pittsburgh myös vahvisti hyökkäystään siirtotakarajalla, kun Rickard Rakell siirtyi joukkueeseen Anaheimin riveistä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Columbus lähtee otteluun selkeänä altavastaajana. Vaikka Columbus onkin hävinnyt molemmat joukkeiden väliset kohtaamiset tällä kaudella, ovat sinitakit pystyneet horjuttamaan Pittsburghin puolustusta. Lisäksi Columbus on ollut viime aikoina koko kauden parhaimmassa iskussa, joten joukkueelta voi odottaa entistä parempaa esitystä tulevassa ottelussa. Erityisesti Columbuksen hyökkäyspelaaminen on ollut viime otteluissa hyvällä tasolla. Edelliseen viiten otteluun Columbus on iskenyt yhteensä 19 maalia.

Pittsburghin puolustuspeli on äärimmäisen tiivistä, mutta Columbuksen hyökkäyksen ja erityisesti Laineen tulikuumaa virettä ei voi jättää huomiotta. Viimeaikaisilla otteilla Columbus pystyy varmasti luomaan laadukkaita maalintekopaikkoja myös Pittsburghia vastaan ja suomalainen maalinsylkijä tulee varmasti olemaan toiminnan keskiössä. Uhmapelaajat uskoo Columbuksen hyökkäyspelin tuottavan tulosta myös tulevassa ottelussa ja pelivalinnaksi nostetaan Patrik Laineen maali jatkoaika mukaan lukien.

10 euroa pelirahaa