NHL su 30.01. klo 20:00

Pittsburgh Penguins - Los Angeles Kings

Pittsburgh ei pääse helpolla Kingsin väsymyksestä huolimatta!

Sunnuntai iltana on jälleen aika asettua ruudun ääreen, sillä tarjolla on huippukiekkoa parhaaseen katseluaikaan. Edellisenä iltana pelannut ja lopulta tappion kärsinyt Los Angeles Kings matkaa Pittsburghin vieraaksi. Lepoaikaa on siis vähän, mutta jotenkin pitäisi kyydissä sinnitellä. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta hyvinkin tasainen vääntö lienee luvassa.

Pittsburghin hurja lento ei ole varsinaisesti hiljentynyt, mutta kuuden peräkkäisen voiton jälkeen alla on kaksi tappiota Krakenia ja Red Wingsiä vastaan otteluista, joissa se oli todella selvä suosikki. Pisteen joukkue kuitenkin taisteli molemmista matseista. Kerta toisensa jälkeen hyvät lukema tulostaululla ei ole myöskään hyvän tuurin tai ylisuorittamisen takia sinne ilmestyneet, vaan Pittsburgh on myös maaliodottamien osalta aivan sarjan eliittiä. Ylivoima ei tähtipelaajista huolimatta ole kuin noin sarjan keskitasoa, mutta alivoima sen sijaan on sarjan toiseksi vahvin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Voisi sanoa, että ei Kingsilläkään huonosti mene, mutta eilinen vierasreissu Philadelphia Flyersia vastaan ei lupaa hyvää illan koitosta ajatellen. Kings päätti Flyersin 13 ottelun mittaisen tappioputken ja vaikka lopussa joukkue kampesi vielä pisteille, ei se missään nimessä voi olla tyytyväinen. Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen Kings on vierasreissussa joutunut vääntämään oikein urakalla eikä helppoja pelejä ole ollut tarjolla, vaikka vähintään yksi piste on edellisistä neljästä ottelusta irronnut. Nyt väsyneillä jaloilla vastus kovenee entisestään, joten tolppien väliin todennäköisesti luistelevalta Calvin Peterseniltä vaaditaan loistavaa iltapuhdetta.

Isännillä on loistava sauma palata voittokantaan, mutta kertoimien osalta Pittsburghin puoleen kääntyminen ei houkuttele. Kings on pelannut hyvää kautta ja väsymyksestä huolimatta se pystyy tarjoamaan kovan vastuksen. Tasapelille on tarjolla 4,80 kerrointa, joka kelpaa rustata kupongille pienellä panoksella. Ottelusta ei suurta maalijuhlaa ole odotettavissa, joten 2-2-tyyppinen tasatulos ei suuresti yllättäisi.

10 euroa pelirahaa