NHL su 10.04. klo 23:00

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators

Pittsburgh on ajautunut tappioputkeen eikä Nashville tule päästämään sitä helpolla!

Sunnuntaina tarjoillaan maailman parasta jääkiekkoa alkuillasta lähtien ja illan toisessa ottelussa vastakkain asettuvat Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators. Molemmat joukkueet pelasi edellisenä iltana ja kaksikosta Nashvillelle lepoaika jää vähemmälle. Kotona Pittsburgh on kiistatta suosikki, mutta Nashvillen lopulliselle voitolle tarjotut kertoimia ei voi ohittaa!

Pittsburgh on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen ja 10 viimeisestä ottelusta voittoja on kertynyt ainoastaan kolme. Vastassa tosin on ollut muun muassa Colorado kahdesti, mutta siitä huolimatta odotukset on korkeammalla. Lauantaina Pittsburgh aloitti ottelun vahvasti Washingtonia vastaan johtaen ensimmäisen erän jälkeen lukemin 3-2, mutta lopuista maaleista vastasi Washington ja loppulukemiksi jäi lopulta 3-6. Nashvilleen verrattuna Pittsburgh on 5vs5 pelattaessa ollut maaliodottamien osalta edellä, mutta toteutuneet maalit on mennyt pitkälti tasan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Nashville on päässyt hyvään vireeseen ja maaleista on päästy nauttimaan molempiin suuntiin, mutta viime yönä Florida oli liian suuri vuori kiivettäväksi. Tulos oli pitkään tasainen, mutta hyvästä maalivireestä huolimatta Nashville ei saanut hyökkäyssuuntaan tarpeeksi aikaan ja lopulta Floridan kaksi tyhjään maalin iskettyä osumaa sinetöi lukemiksi 1-4. Erikoistilanteissa alivoima on isäntien puolella vahvempaa, mutta ylivoimalla puolestaan Nashville on saanut enemmän tuhoa aikaiseksi.

Pittsburghin vire on kaikkea muuta kuin vakuuttava, mutta vahva perustaso ja kotietu kääntää kertoimia isosti kotijoukkueen suuntaan. Uhmapelaajien arvioissa ero on kuitenkin markkinaa tasaisempi, vaikka Juuse Saros saattaa olla huilivuorossa pelattuaan viime yönä. Monessa paikassa kertoimet pyörii 2,40 ja 2,50 välillä, joten Bet365 tarjoama 2,60 kerroin vieraiden lopulliselle voitolle on helppo valinta illan matsiin!

10 euroa pelirahaa