NHL ti 16.04. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bostonilta nokkaan tennisnumeroin! Karkaako Crosbyn, Malkinin ja Karlssonin unelma käsistä kalkkiviivoilla?

Riittääkö Pittsburgh Penguinsin kovemman luokan loppukiri pudotuspelipaikkaan NHL:ssä? Sitä päästään jännittämään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaan, kun pingviinipaidat luistelevat kotiyleisönsä eteen huippuiskussa kevääseen lähtevää Nashville Predatorsia vastaan.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Useimmilla joukkueilla runkosarjaa on jäljellä enää yksi tai kaksi ottelua, mutta itäisessä konferenssissa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista kuhisee yhä kuumana. Isännillä on Predatorsia vastaan aivan pakkovoitto, sillä viimeistä pääsylippua kevään peleihin pitelee tällä hetkellä pisteen edellä Detroit Red Wings. Aivan omissa käsissä Mike Sullivanin miehistöllä ei homma enää ole, sillä pistemenetyksiä parissa viimeisessä matsissa vaadittaisiin Red Wingsin lisäksi Washington Captalsin suunnalta.

Tietysti kaikki on mahdollista, mutta vieraita kovemmin pisteitä juuri nyt tarvitsisi Penguins. Predators on onnistunut pelaamaan itsensä pudotuspeleihin upeilla esityksillä pitkin kevätkautta ja orastavan suvantovaiheen jälkeen se naulasi sekä surkuhupaisan Chicago Blackhawksin että heiveröisen Columbus Blue Jacketsin tukevasti kaveesiin viikonloppuna viimeistellen yhteensä peräti 11 täysosumaa.

Penguins hävisi edellisessä ottelussaan Boston Bruinsille rumasti maalein 4–6 ja Alex Nedeljkovic vaihdettiin kesken ottelun pois maalilta. Nähtäväksi jää, saako Tristan Jarry aloitusvastuun Islandersia vastaan, mutta näin voisi olettaa. Tasakentällisin Penguins on ollut etenkin keskikastin ryhmiä vastaan viime aikoina erinomainen, joten sen puolesta ryhmällä on hyvät lähtökohdat. Kymmenen ottelun otannalla Boston-tappio oli ensimmäinen kerta, kun Sullivanin joukot jäivät tyystin pisteittä.

Pens Inside Scoop

@PensInsideScoop
Mike Sullivan, on the goalie change: "Ned's given us some great hockey here. He's battling hard for us. The decision I made was based on just trying to change momentum for our group, see if it could give us a jolt. It was more about that than anything."

Sullivan ja kumppanit pyrkivät varmasti tiivistämään oman pään pelaamista ja löytämään takaisin kuskin paikalle, joka Bostonia vastaan herpaantui pitkästä aikaa kunnolla käsistä. Viime aikoina Penguins on kuitenkin pystynyt vyöryttämään vakuuttavasti pitkiä hyökkäyksiä ja pysymään mukavasti kiekossa. Kapea kärkikalusto Sidney Crosbyn johdolla ei pysty pelaamaan koko 60-minuuttista ja myös muilta osastoilta kaivataan panosta tehojen muodossa.

Kokonaisvaltainen ja jo pidempään erittäin laadukkaasti neljällä sylinterillä vyöryttänyt Predators on tähän saumaan ultimaattinen haaste isännille. Yksi piste ei enää riitä, vaan kotijoukkueen olisi otettava voitto hinnalla millä hyvänsä. Vieraille pudotuspelihenkinen kamppailupelaaminen sopii erinomaisesti ja sitä lienee luvassa. Kupongille laitetaan maltillisella panostuksella lopullista alle 6,5 maalia -kohdetta.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Maalit yhteensä (sis. jatkoaika & rankkarit” – alle 6,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.