NHL ti 10.05. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pittsburghin ja Rangersin välillä haetaan jälleen maalijuhlia!

Pittsburgh Penguins siirtyi sarjassa johtoon voittaen kolmannen ottelun lukemin 7-4 ja nyt New York Rangersilta tarvitaan isoa parannusta. Sarjasta on muodostunut yllättävänkin runsasmaalinen ja nimenomaan overeiden kautta Uhmapelaajat on päässyt lunastamaan parissa edellisessä ottelussa – samalla linjalla jatketaan edelleen.

Pittsburgh avasi sarjan hyvin hakemalla yhden voiton vieraissa ja toinen ottelu oli myös tulosta tasaisempi. Kotikaukaloon päästyään Pittsburgh hyppäsi kuskin paikalle heti avauserässä ja osittain tehokkaan ylivoiman avulla erätauolla lukemat oli jo 4-1. Toiseen erään Rangers vaihtoi Alexandar Georgiyevin maaliin ja joukkueen herättely toimi loistavasti, sillä toisen erän jälkeen oltiin jo tasoissa. Viimeiset maalit meni kuitenkin Pittsburghin suuntaan – Danton Heinen iski voittomaalin ja lopussa isännät osui vielä kahdesti tyhjään maaliin.

Igor Shesterkin on Rangersin tärkein yksittäinen pelaaja ja kaksi ensimmäistä matsia hän oli loistava, mutta viimeisimmässä vaihtopenkki kutsui ensimmäisen erän jälkeen. Suurta huolta ei kuitenkaan ole ja lepuutus tähän väliin oli varmastikin hyvä asia, sillä kahteen ensimmäiseen otteluun töitä kertyi enemmän kuin tarpeeksi. Pittsburghin maalilla kolmosvahti Louis Domingue ei ole ollut surkea, mutta silti kahteen edelliseen matsiin omissa on kolissut yhdeksän kertaa.

Tästä sarjasta povattiin alkuun niin sanottua normaalia pudotuspelisarjaa, eli peli tiivistyy ja maalimäärät vähenee. Jokaisessa matsissa on kuitenkin niin luotu, kuin myös tehty runsaasti maaleja eikä maalivahteja ole todellakaan päästetty helpolla. Samanlaista linjaa toivotaan myös tähän taistoon ja vedoksi runsasmaalisuus kelpaa jälleen. Lapulle otetaan yli 6,0 maalia jatkoaika mukaan lukien, eli kuudella maalilla panos saadaan takaisin ja varsinaisen peliajan 3-3 tasapeli riittää myös lunastukseen.