NHL su 08.05. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - New York Rangers

Nouseeko maalivahtipeli Pittsburghin ongelmaksi?

Ensi yönä Pittsburgh Penguins saa vuoron näyttää kuntonsa kotiyleisön edessä. New York Rangers laittoi edellisessä matsissa sarjan tasoihin ja vaikka kyseessä ei ole odotuksiltaan kaikista runsasmaalisin sarja, on toistaiseksi paukuteltu maaleja ihan mukavaan tahtiin. Kuten viime matsiin, myös tähän taistoon lähdetään testaamaan overia.

Pittsburgh oli ensimmäisen matsin osalta kuskina toisen erän alusta alkaen eikä toinen matsi varsinaisesti sen huonompi ollut. Rangersin suurimmaksi vahvuudeksi povattu maalivahtipeli on ollut erittäin kovalla tasolla. Ensimmäisessä matsissa Igor Shesterkin torjui tappiosta ja neljästä päästetystä maalista huolimatta muutaman maalin yli odottaman ja toisessa ottelussa Pittsburgh sai jälleen hyvin painetta kohti Rangersin maalia, mutta Shesterkin hoiti homman ja myös tehoja alkoi löytymään. Rangers ei ole kahdessa ensimmäisessä ottelussa löytänyt kunnon vastausta Pittsburghin painostukselle ja nyt tilanne vaikeutuu, kun matkataan Pittsburghin kotiluolaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ryöstöretki ensimmäisestä ottelusta oli Pittsburghin kannalta erittäin iso asia, sillä vaikka se pääsee nyt kotiyleisön eteen, on tilanne silti vaikea. Vaikka kyseessä on lähtökohdiltaan tasainen pari, antaa isännät tällä hetkellä maalivahtipelissä valtavasti etua Rangersille. Tristan Jarry oli jo valmiiksi sivussa ja nyt telakalla on myös Casey DeSmith. Ei voi sanoa, että Louis Domingue olisi ollut huono sinä aikana mitä hän on tolppien välissä ollut, mutta tosiasia on, että nyt Pittsburghilla on laittaa kolmoskassari kauden parasta maalivahtia vastaan. Ei siis kovinkaan tasaiset lähtökohdat.

Peli-ideaksi yli 5,5 maalia kelpaa maltillisella panoksella. Maalivahtitilanne voi nousta isäntien ongelmaksi, mutta sen onneksi se on pystynyt painamaan peliä hyvin kohti Rangersin maalia. Ensimmäinen ottelu toki meni jatkoajalle, mutta myös toisessa ottelussa kumpikin joukkue sai toimitettua 40+ laukausta kohti maalia. Vielä ei olla kummaltakaan jengiltä nähty parasta mahdollista puolustuspelaamista ja samaa toivotaan jälleen.

10 euroa pelirahaa