NHL su 12.03. klo 22:00

Pittsburgh Penguins - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangersia ei kannata vähätellä! Kaataako Patrick Kane pingviinilauman?

New York Rangers on napsinut pari arvokasta voittoa tällä viikolla. Helpoimman kautta joukkue ei ole päässyt, vaikka vastustajat ovat olleet keskitasoa heikompia. Aivan kaikkea eivät kuitenkaan tulokset kerro, sillä tällä hetkellä joukkueen pelaamisessa on paljon lupaavia piirteitä. Kotijoukkueen Pittsburgh Penguinsin otteet ovat olleet hiljattain enemmän tai vähemmän vuoristoratamaisia.

Pittsburgh Penguins on voittanut neljässä edellisessä ottelussaan ainoastaan heikot Philadelphia Flyersin sekä Columbus Blue Jacketsin. Florida Panthers ja New York Islanders ovat puolestaan kaapineet kaksi pinnaa pingviinimiehistöltä. Pelaajatilanne isännillä on sinänsä hyvä, kun ainoastaan Nick Bonino, Ryan Poehling sekä Sam Poulin ovat telakalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

New York Rangers vahvistui merkittävästi siirtorajalla ja se sai kuin saikin haalittua Chicagosta Patrick Kanen riveihinsä. Joukkueessa tiedettiin tasan tarkkaan, mitä tilattiin ja mitä saadaan. Voiko parempaa hankintaa edes olla? Kanen ensimmäiset matsit olivat Rangersille vaikeita, mutta tällä viikolla on alkanut tapahtua ja nimenomaan numeron 88 panos on ollut käänteentekevä. Rangers kaatoi perjantaina vieraissa Montréalin voittolaukauksilla ja eilen illalla Buffalon jatkoajalla. Kane summasi otteluissa tehot 2+1.

x - New York Rangers

@NYRangers
Till tomorrow, family 🫶

Joukkueet ovat itäisessä konferenssissa perättäisillä sijoilla kuudentena ja seitsemäntenä – vierailija kuskin paikalla ja seitsemän paunaa edellä. Tulevassa ottelussa puntit ovat todella tasaiset eikä kummallakaan ole merkittävää lepoetua. Rangersin ylivoimapelaaminen on Kanen tulon myötä entistä vaarallisempaa. Mika Zibanejad ja Artemi Panarin olivat sitä säestämässä jo valmiiksi. Ei yllättäisi, jos kyseiset kolme herraa olisivat käänteentekevä voima sunnuntai-illassa.

Rangersilla ainoastaan Ryan Lindgren saattaa olla sivussa, mutta muilta osin kaikki ovat kunnossa. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto (1X2), kun Gerard Gallant marssittaa parhaan tai lähes parhaan miehistönsä PPG Paints Arenalle.

Betsaa Rangersille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – New York Rangers), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – New York Rangers” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.