NHL su 29.01. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaapo Kähkönen pääsemässä tositoimiin! Saako repaleinen ja väsytetty Sharks taas selkäänsä?

San Jose Sharksilla on käynnissä kiireinen viikonloppu. Tuleva matsi on sille toinen perättäisenä pelipäivänä eikä häntäpään joukkueen materiaali ole erityisen leveä. Todennäköisesti ainakin aloittava maalivahti vaihtuu, mikä tarkoittaa odotettua vähemmälle vastuulle haipaidassa jääneelle suomalaisveskarille hikistä iltapuhdetta. Isäntä kärsii edelleen muutamasta poissaolosta, mutta onko tuoreus silti valttia kotikamppailussa?

Vieraille tuleva matsi on jo viides perättäinen reissussa – siis sen lisäksi, että se on toinen kahdessa päivässä. Sharks ei ole viime aikoina ollut kovin hodhdokkaassa iskussa ja kuluvalla vieraskiertueella se on hävinnyt esimerkiksi Columbus Blue Jacketsille sekä Detroit Red Wingsille. Molemmat sellaisia joukkueita, joita vastaan San Josen pitäisi ilman muuta kerryttää pisteitä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pittsburghilla on tosiaan yhä muutamia poissaoloja, mutta erityisen juhlava ei ole myöskään David Quinnin miehistön tilanne. Ainakin Nikolai Knyžov, Luke Kunin, Radim Simek sekä läpi kauden sivussa ollut suomalaispuolustaja Markus Nutivaara ovat edelleen sivussa. Marc-Edouard Vlasic on niin ikään puuttunut hiljattain kokoonpanosta eikä todennäköisesti pelaa sunnuntaiyönä. Odotettavissa on, että edellisessä matsissa maalilla torjunut James Reimer saa huilivuoron ja Kaapo Kähköselle on tiedossa vastuuta – työt eivät repaleisen alakerran taustalla kesken lopu.

Pittsburgh Penguins

@penguins
With this goal, Bryan Rust (the 80th-overall pick in the 2010 draft) becomes the 20th member of his draft class to reach 300 points.

Isäntien osalta sairastuvalla on viime aikoina ovi käynyt molempiin suuntiin. Puolustuksensa joukkue on saanut mukavasti parsittua kasaan, kun ainoastaan Jan Rutta jatkaa alakerrasta sivussa. Lisäksi ainakin talviklassikossa pahannäköisesti loukkaantunut maalivahti Tristan Jarry sekä suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen ovat telakalla.

Penguins on kerännyt kuudessa ottelussa peräkkäin pisteitä ja peräti viidestä ratkaisua on haettu jatkoajalta, viimeksi jopa voittomaalikilpailusta. Hyökkäyssuuntaan joukkue on saanut etenkin heikompia puolustuksia vastaan onnistumisia odotusten mukaisesti ja sellainen on jälleen vastassa. Hyvät neuvot ovat Quinnille ja kumppaneille kalliita ja tuoreempi, terveempi ja laadukkaampi isäntä vyöryy väistämättä murskavoittoon. Pelivalinnaksi raapaistaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Pittsburgh Penguins -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Pittsburgh Penguins -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Pittsburgh Penguins -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.